Prati nas

Pola miliona evra za novu scenu ‘Granda’!

Televizija

Pola miliona evra za novu scenu ‘Granda’!

Ne libe se da ulože novac

Ne libe se da ulože novac

Kako će izgledati nova scena Granda, saznaćemo uskoro, ali nema sumnje da Saša Popović Lepa Brena imaju ozbiljan plan kada je budućnost emisija u pitanju!

Čelnici Granda angažovali su češku kompaniju ROBE, koja će biti zadužena za vizuelni identitet novih Grandovih emisija. U svom portfoliju, ova kompanija ima projekte kao što su nemačko izdanje takmičenja The Voice, koncert Davida Guete u Brazilu, predstave Evita u Estoniji i brojnih dodela nagrada i takmičenja širom sveta.

Nemacki VOICE Grand

Scena nemačkog Voica

“Kada su odlučili da pokrenu svoj „Grand” kanal, Saša i Brena su se složili da im je izgled scene veoma bitan, pa su kontaktirali sa ovom prestižnom kompanijom. Posle nekoliko sastanaka dogovorili su se o svakom detalju i potpisali su ugovor vredan pola miliona evra. Scena sada izgleda maestralno, a zahvaljujući brzim promenama svetala svaki nastup pevača je drugačiji. Na plafonu se nalazi niz ekrana na kojima se tokom nastupa određenog pevača može emitovati spot ili trenutni nastup iz različitih uglova. Popović je takođe prihvatio predlog za postavljanje kanala koji ispušta izmaglicu različitih boja,” ispričao je izvor.

P.Ž./Tračara
Foto: Alo, ROBE8 komentara

8 Comments

 1. bonny

  20/02/2014 at 1:19 pm

  Dyaba im sve – kic ostaje kic a sund sund.

 2. Jovan

  20/02/2014 at 1:48 pm

  A sad realno, Grand je uvek bio sinonim za Pink. Svi su kao govorili ne gledaju Pink zbog Granda, bukvalno je bilo Grand i Pink su isto. Kontam da bi sad trebalo Pinku opasno da opadne gledanost. :)

 3. Jelena

  20/02/2014 at 3:26 pm

  :D kad smo vec kod pinka, jel ste culi da nam stize i novi pink erotic. To ce popuniti gledanost.

 4. Beyonce Love

  20/02/2014 at 5:54 pm

  Maah , šta će njima moderan izgled kad pjevaju one narodnjake koje niko ne sluša .

 5. Mara

  20/02/2014 at 7:39 pm

  Hahaha ko normalan jos gleda Grand?

 6. Aubergine

  20/02/2014 at 9:30 pm

  Samo se pitam koliko se bolesne djece moglo izlijeciti uz pomoc ovog novca… fuj

 7. Lepi

  21/02/2014 at 9:32 pm

  Svakako trebaju da ulože više novca u scenu i nabave najmoderniju opremu je od toga zavisi dosta uspjeh njihovog granda ti efekti će da budu toliko jaki da gledaoci će dok neko pjeva uz takve efekte scenske ostati bez daha.

 8. Lepi

  21/02/2014 at 9:34 pm

  Svakako trebaju da ulože više novca u scenu i nabave najmoderniju opremu je od toga zavisi dosta uspjeh njihovog granda ti efekti će da budu toliko jaki da gledaoci će dok neko pjeva uz takve efekte scenske ostati bez daha,a mnogi pjevači će poželeti da se nađu na takvoj sceni sa tako moćnim efektima.

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To Top