Prati nas

Policija intervenisala kod Kardashianovih nakon prijave o provalniku i ubistvu

Šokantno

Policija intervenisala kod Kardashianovih nakon prijave o provalniku i ubistvu

(foto: WENN)

(foto: WENN)

Nakon što su sinoć primili poziv o navodnoj provali u kuću rijaliti zvezde Kim Kardashian i njenog supruga Kanye Westa, policija je izjavila da patrola nije poslata na tu adresu.

Potencijalno dramatični događaj je počeo u subotu, kada se na Twitter profilu Southern California Monitoring udruženja pojavila informacija da je policija primila poziv o provalniku koji je navodno upucan u kući za koju se veruje da pripada rijaliti zvezdi. Takođe se navodi da je usledila invazija, tokom koje je nastradala služavka slavnog para od strane nepoznatog napadača.

Kasnije, na profilu udruženja se pojavio još jedan tvit, u kome se kaže da je kuća pevača i rijaliti zvezde najverovatnije bila meta podvale i da su nadležni organi to shvatili nakon što su srušili vrata kako bi ušli.

UPDATE:

Međutim, losanđeleska policija je izjavila da niti je došlo do bilo kakvog zločina, niti su oni primili poziv tog tipa u subotu.

Predstavnik za medije zvezde rijalitija U korak sa Kardašijanovima je rekao za javnost da njegova klijentkinja nije bila žrtva nikakve podvale i da nijedan poziv koji je policija primila u subotu nema veze sa njom.


Podsetimo, Kris Jenner je pre 4 godine bila predemt slične šale, kada je Kim na Twitter-u podelila šta misli o tome:

Poznate ličnosti su često predmet sličnih podvala, a Lil Wayne, Ashton Kutcher i Justin Bieber su samo neki sa dugačkog spiska selebritija koji su se suočili sa tim problemom u prošlosti.


Klikni da komentarišeš

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Iz kategorije Šokantno

To Top