Prati nas

Policija potvrdila: Robin Williams se obesio

Vesti

Policija potvrdila: Robin Williams se obesio

Preminuo je u 63. godini (foto: Wenn)

Preminuo je u 63. godini (foto: Wenn)

Komičar i glumac Robin Williams umro je od gušenja izazvanog bešenjem, rekao je na konferenciji za novinare Keith Boyd, šerif okruga Marin.

Slavnog glumca pronašao je lični asistent, koji je pozvao policiju nakon što se glumac nije javljao posle nekoliko kucanja na vrata. Glumčevo telo nađeno je u sedećem položaju sa kaišem oko vrata.

Robin je ostavio u suzama porodicu i prijatelje, koji su se juče emotivnim porukama opraštali od njega.

Umro je u 63. godini, a nije tajna da se dugo borio sa napadima depresije.

P.Ž./Tračara3 komentara

3 Comments

 1. Svichky

  13/08/2014 at 6:47 am

  mikica, izgledao je kao jedno takvo milo i drago stvorenje. njegovi filmovi ce zauvek obeleziti veliki deo mog detinjstva.
  covece, koliko je strasno to sto ceo zivot vodis i stvaras i prolazis kroz najvece vrhunce i najdublje ocaje i gradis sebe i svoje okruzenje, porodicu, prijatelje i onda bam, sve staje u jednom trenutku.
  i bas sam gledao njegov govor na dodeli oskara i videlo se koliko mu je znacila ta nagrada i u tom trenutku mi je doslo…a to je da zivot jesu i one male stvari koje popunjavaju vreme dok velikih nema. ali da su upravo te velike, ti monumentalni trenuci ono sto nas oblikuje i nasim zivotima daje istinsku svrhu. i nije bitno sto jednom umiremo, to je neizbezno… lepota zivota je i u tome sto ne traje vecno. ali zato treba biti hrabar i setiti se da je lepota zivljenja i u plavom nebu koje je iznad nas, u ljudima koje volimo, i prelepim uspomenama koje nosimo sa sobom do kraja…
  malo filozofije za dobro jutro:) kao sto rekoh budimo hrabri i nema odustajanja, jer zivot jeste tako lep. a i kad je lose, ne moze doveka ;)

 2. bnkd

  13/08/2014 at 11:20 am

  R.I.P.

 3. ZaZarazna

  13/08/2014 at 4:52 pm

  Žalosno…nije trebao

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To Top