Prati nas

Policija privodi Maju Nikolić zbog prevare u izbornoj kampanji

Hot!

Policija privodi Maju Nikolić zbog prevare u izbornoj kampanji

Varali me svi... (foto: Facebook)

Varali me svi… (foto: Facebook)

Policija će zbog afere sa falsifikovanjem potpisa za izborne liste Republikanske stranke i Jedinstvene ruske stranke saslušati republikance Nikolu Jelikića i Nikolu Sandulovića, kao i pevačicu čkanicu ove partije Maju Nikolić.

Afera je otkrivena kad su u RIK primetili čudne pečate Osnovnog suda u Šapcu na izbornoj listi Jedinstvene ruske stranke. Sumnja se probudila, jer je bilo 5.000 identičnih overa. Kasnije su isti otisci pečata, njih 900, uočeni i na listi republikanaca koja je već proglašena, kako prenose Novosti.

Policija je veštačenjem utvrdila da su sporni pečati na obe liste odštampani laserskim štampačem. Zbog toga je najpre saslušan nosilac liste JRS Zoran Marić. On je u policiji izjavio da potpise nisu sakupljali sami, već su za to angažovali direktora Republikanske stranke Nikolu Jelikića, koji im je, navodno, za to uzeo oko 4.500 evra.

Njih dvojicu, prema Marićevoj izjavi, spojila je pevačica i članica Republikanske stranke Maja Nikolić. Kako Novosti saznaju, Marić je inspektorima ispričao da se on Nikolićevoj požalio da ne može da sakupi dovoljno potpisa za izbornu listu. Na to mu je ona, navodno, odgovorila da ima rešenje i upoznala ga sa Jelikićem.

Cela afera će biti rasvetljena u danima koji slede.2 komentara

2 Comments

 1. Stiv

  12/04/2016 at 9:39 am

  #svakačastnikolićevoj

  svuda li stigne nos da zabije..

 2. Anastasija

  12/04/2016 at 9:59 am

  Moze li mi itko reci koje je primarno zanimanje ove azdaje?

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To Top