Connect with us

Policija traga za Danijelom Vranić!

Šokantno

Policija traga za Danijelom Vranić!

Policija je traži po prestonici, po nalogu sudije

 

Tokom jučerašnjeg dana policija se dala u poteru za pevačicom Danijelom Vranić, jer se nije pojavljivala na suđenjima za vožnju u alkoholisanom stanju i napad na službeno lice, za šta je propisana kazna do tri godine zatvora. Zato je sudija koji vodi njen slučaj izdao je nalog za njeno privođenje!

“Ceo dan je trajala potraga za Danijelom Vranić. Policija je najpre otišla na Novi Beograd, na adresu u blizini Arene na kojoj je pevačica prijavila prebivalište. Pošto je tamo nisu našli, uputili su se u centar grada, na drugu adresu, koja je poznata sudu. Kako je ni tamo nisu zatekli, policajci su se raspitivali kod komšija o njenom kretanju, ali od toga nisu imali koristi. Svi su tvrdili da Danijelu dugo nisu videli u svom kraju. Potraga se ne obustavlja, nastavljamo da je tražimo”, kaže dobro obavešteni izvor Kurira iz policije.

Inača, Danijela je nedavno izjavila da će prihvatiti svaku kaznu koju joj sud odredi zbog skandala koji je napravila u septembru prošle godine.

Izvor: Kurir-info.rs

Loading...
Pročitaj ceo tekst
Oglas
3 Comments

3 komentara

 1. Iskra

  07/09/2012 at 2:09 pm

  Naslovi su vam ko u Kuriru!!! Uzas…

 2. Iskra

  07/09/2012 at 3:25 pm

  Mislim,kao da je mrtva pa tragaju za njenim telom… 90 posto stanovnistva koje ima neku kaznu za saobracajni prekrsaj, pokusava da izbegne da primi istu… Prosli put ste pisali o Natasi Bekvalac kao da je ubila coveka…a jos su smesniji bili komentari dezurnih dusebriznika…

 3. ikaccc

  07/09/2012 at 8:33 pm

  ako je istina onda je steta :(

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ne propustite

To Top
error: Hvala što nas čitate! © 2017 Tračara