Prati nas

Političar nominovan za izbacivanje iz Parova jer nije znao istoriju

Extra

Političar nominovan za izbacivanje iz Parova jer nije znao istoriju

'Kakav si ti to političar Aleksandre?' (foto: Screenshot)

‘Kakav si ti to političar Aleksandre?’ (foto: Kurir)

Sinoć je, po kazni produkcije, za izbacivanje iz vile nominovan i kontroverzni političar Aleksandar Požgaj koji je nedavno ušao u rijaliti i to zbog Zmaja Od Šipova.

Naime, sinoć kada su Zmaj Od Šipova i njegove Zmajica ušli iz njihovog ljubavnog gnezda u vilu Parova, voditeljka je najavila da će igrati igru ‘istorijski obračun’, gde će svako od ukućana postaviti nekoliko pitanja drugim ukućanima.

'Nemaš pojma!' (foto: Screenshot)

‘Nemaš pojma!’ (foto: Screenshot)

Kada je voditeljka naložila Zmaju da postavi dva pitanja iz istorije Aleksandru i Gastozu, došlo je do manje prepirke i svađe koja je imala loš završetak.

“Gospodine u kom gradu su se sastali Čerčil, Ruzvelt i Staljin?”, pitao je Zmaj.

“Ti stvarno misliš da ću da ti odgovaram na pitanje? Nisam u osnovnoj školi”, odgovorio mu je političar.

Nakon što mu je voditeljka rekla da mora da odgovori na pitanje, jer će se svako neodgovaranje smatrati neznanje, Aleksandar je uzvratio.

“Neka se smatra. Nisam u školi i neću da se ponižavam da odgovaram na osnovna pitanja. Ti mene nikada nećeš ispitivati! Ja to sebi neću da dozvolim.”

On smatra uvredom kada mu Zmaj postavlja pitanja! (foto: Screenshot)

On smatra uvredom kada mu Zmaj postavlja pitanja! (foto: Screenshot)

“Rijaliti je igra i tu se igramo, odgovaramo na pitanje i sve radimo zbog gledanosti! Zbog neučešća u igri, kažnjen si sa 200 evra od honorara”, saopštila je voditeljka, koja je dodala da je produkcija nakon što mu je oduzela honorar, kaznila i direktnom nominacijom.

“On kao neće da odgovara, pa on ne zna. On ne zna ništa o Drugom svetskom ratu! Kakav je on političar, pa on ništa ne zna”, besneo je Zmaj kada se vratio sa svojim Zmajicama u ljubavno gnezdo.


Loading...
4 komentara

4 Comments

 1. skandalka

  13. 05. 2015. at 12:27

  Ja mu oprastam . LoL

 2. Saska

  13. 05. 2015. at 12:39

  Ja ne znam na sta se tolike zene loze, meni je odvratan i volela bih vise nego ista da ispadne ! Obicni nabedjeni kompleksas, stav krije kao zmija noge i samo zna da ponizava druge, nista pametno nije pokazao. Mos misliti ima pravni fakultet …….. ufff e sto mrzim osobe koje misle da su iznad svih !!!! dzaba mu sva lepota sveta, ja imam osecaj da se sprema duze nego neka zena i ne moze se sebe nagledati dok je ziv. Verovatno ni jedna nije dobra za njega.
  More mars, toliko ljudi magistara, prof. dr-a, a ti se nasao vazan … napolje, pa u tor ! ptarsi fujcina do neba

 3. Goli ćivot

  13. 05. 2015. at 12:42

  Svakoj zenskoj (i muskoj) osobi kojoj se ovaj moron svidja iskreno joj zelim da mu bude devojka. Moja poznanica je bila i divno se provela. Lik je toliko nabedjen da je to neverovatno, metro onaj najgore vrste, nece da prica ni sa kim ko nije ‘ njegov nivo ‘ a mos misliti posle 7 godina zavrsio pravni. Ufff e nema sta, izmislio je parnu lokomotivu. Aplauz za albanca

 4. Atina

  14. 05. 2015. at 00:52

  Megatrend je odradio svoje.

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top