Prati nas

Pomirili se Ana Bebić i Filip Miletić!

Vesti

Pomirili se Ana Bebić i Filip Miletić!

U vreme selebriti razvoda i raskida, jedan poznati par rešio je nesuglasice koje su ih pre par meseci razdvojile i ponovo započeo romansu. Učesnica muzičkog šoua Operacija trijumf Ana Bebić i kompozitor Filip Miletić, poznatiji kao jedan od Aspirinaca, ponovo su zajedno. O njihovom pomirenju za dnevne novine Alo progovorio je zajednički prijatelj.

“Ana je već dva meseca u Crnoj Gori, gde nastupa tri, četiri puta nedeljno. Kako je i Filip nekoliko dana bio na odmoru kod đetića, jedan dan su se slučajno sreli na plaži na kojoj je ona pevala. Susret je bio nesvakidašnji. Prišao joj je posle nastupa i počeli su priču kao da nikada nisu ni prekidali svoj odnos. Sve vreme su se smejali, kroz šalu jedan drugom prebacivali ko je kriv za njihova razmimoilaženja i raskid… Neko vreme su proveli u neobaveznom razgovoru posle čega su odlučili da ćaskanje nastave na nekoj večeri”, rekao je izvor blizak paru i dodao da su izgladili odnose na večeri u jednom budvanskom restoranu.

“Pošto Ana u jednoj popularnoj budvanskoj diskoteci nastupa s koleginicom i drugaricom iz Operacije trijumf Ninom Petković posle razgovora su otišle u Tivat, gde su trenutno smeštene, kako bi se Bebićeva spremila za izlazak. U večernjim satima Ana i Filip su se našli u Starom gradu u Budvi i otišli u jedan od prestižnijih restorana u kom su uz vino i sveće celu noć sedeli, pričali i smejali se. Oboje su uvideli da su emocije koje gaje jedno prema drugom i dalje jake. Druženje su nastavili i sutradan u diskoteci, gde su zajedno sa prijateljima uživali u nastupu ‘Parnog valjka’, završava priču izvor Aloa.

Šarmantna Hrvatica kratko je prokomentarisala da je zadovoljna razvojem situacije. “A, pa otkud vam to? Da, videli smo se Filip i ja. Jako sam zadovoljna i srećna zbog razvoja situacije, tako da je to sve što imam da vam kažem zasad”, rekla je Ana Bebić.9 komentara

9 Comments

 1. Marko

  19/08/2011 at 7:01 am

  prvi

 2. Xoxo.Carlos -Pitbull

  19/08/2011 at 8:59 am

  Marko ovo necu da ti oprostim nikad sto si prvi..Hihihihihihi salim se pozzz ….sorry lady’s Marko is the first…

 3. ZaZarazna

  19/08/2011 at 9:16 am

  Džaba i članak kad su OVO komentari!

 4. Toni

  19/08/2011 at 9:32 am

  Je l` bas fora da se bude prvi? O.o

 5. Xoxo.Carlos -Pitbull

  19/08/2011 at 9:47 am

  Ne Toni za mene je to vise zezanje a za ostale ljude nemam pojma..

 6. Inna :)

  19/08/2011 at 12:29 pm

  Baaaaaaš su suuper !

 7. Apple

  19/08/2011 at 5:59 pm

  Vrlo bitni,oboje.

 8. Gossip girl

  19/08/2011 at 9:19 pm

  Prvi put ih vidim kosu oni ali dragi mi je ko god da su

 9. HahAha

  15/09/2012 at 11:08 am

  Nebi mu ja oprostila…

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To Top