Connect with us

Ponosan otac Cristiano Ronaldo: ‘Mom sinu ne treba majka, samo ja’
Hot!

Ponosan otac Cristiano Ronaldo: ‘Mom sinu ne treba majka, samo ja’

otac-i-sin

Otac i sin (Foto: Instagram)

Fudbaler Cristiano Ronaldo je po prvi put otvoreno rekao šta misli o odrastanju njegovog sina Cristiana Juniora bez majke, čiji indetitet nikad nije otkrio.Poznati fudbaler Real Madrida je u dokumentarcu Ronaldo prvi put javno pričao o tome kako je biti samohrani otac.

“Mom sinu ne treba majka, samo ja. Imati oca je dovoljno”, rekao je Cristiano, koji inače često putem društvenih mreža podeli sa svojim fanovima fotku gde se nalazi sa sinom.

“Pričali su da sam bio sa raznim devojkama, spekulisali su o raznim imenima. Između ostalog spominjali su i da je Cristiano dobijen uz pomoć surogat majke. Ništa od toga nije tačno, jer nikada nisam otkrio identitet majke mog sina”, dodao je lepi Ronaldo.

ponosan otac

Ponosan otac (Foto: Instagram)

“Kad Cristiano bude porastao lepo ću mu sve objasniti šta sam uradio i zbog čega, kako sam se tada osećao. Neka deca nikada nisu upoznali svoje roditelje. Imati oca je sasvim dovoljno”, objasnio je na kraju slavni fudbaler.

Da se podsetimo, lepi Portugalac nas je sad već davne 2010. godine putem Facebooka obavestio da je postao otac. Par dana kasnije on je ostavio status: “Sam ću se starati o sinu, tako sam se dogovorio sa bebinom mamom, koja je želela da se njeno ime ne spominje”.

Loading...
7 Comments

7 komentara

 1. vesna

  07/11/2015 at 4:27 am

  Sebicno … Ocito je dete plod neke od mnogobrojnih sex sema ovog tipa a onda je platio majku da nestane iz njihovih zivota. Misli da je sve u parama

 2. .

  07/11/2015 at 12:18 pm

  Vesna, pa kakva je to majka cim je prihvatila novac? Mozda nije zelela dete.

 3. marija

  07/11/2015 at 12:21 pm

  Diječak izgleda tužan i vidi se da mu majka nedostaje.

 4. Tijanaaa123

  07/11/2015 at 12:44 pm

  Bas se vidi da se trudi oko njega i da ga mnogo voli! :) slatki su

 5. skandalka

  07/11/2015 at 3:27 pm

  I vama nedostaje q , pa nikom nista . Hhhaaha , koje zenturace . Tuzne ste bez q .

 6. oooops

  07/11/2015 at 3:49 pm

  Kresao je tolike lepotice a na kraju mu sin ruzni crnja hahahah

 7. Lepi

  07/11/2015 at 5:58 pm

  Gluposti sta lupetate djete moze biti srecno i uspjesno sa jednim roditeljem, ima djece koja imaju dva roditelja pa je nesrecno i zivot mu je pakao svako je individua i prica za tebe sve je razlicito od osobe do osobe.

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To Top