Connect with us

Ponuda koja se ne odbija: Pevač prešao u modele!

Vesti

Ponuda koja se ne odbija: Pevač prešao u modele!

marko vanilla

Neposredno nakon promocije spota za duetsku numeru 300 čuda koju je snimio sa Sandom Afrikom,  Marko Vanila je spakovao kofere i otišao u Nemačku.

S obzirom da je tamo dugi niz godina živeo i radio, brzo se vratio u kolotečinu, međutim pre par dana je doleteo u Beograd samo na par sati i to radi novog posla koji nema veze sa muzikom. Naime, Marko je za jedan domaći bred dobio ponudu koja se ne odbija i pored još par javnih ličnosti postao njihovo promo lice. Uradio je fotosešn za katalog i požalio nam se da ipak mnogo vise voli da peva, nego da se bavi manekenstvom i fotografiše se.

“Lepši i veseliji je rad u diskoteci nego pred kamerama. Iskreno, poziranje mi je teško palo naročito zbog toga što puno nastupam u poslednje vreme. Svuda me ima – u Hajlbronu, Esenu, Frankfurtu i Majncu.” kaže Vanila i dodaje:

“Iskreno, navikao sam se na Beograd i mnogo mi nedostaje tako da ću se potruditi da se što pre preselim u Srbiju, tim pre što, što me već početkom maja očekuje koncert u Somboru a nakon istog turneja po regionu.”

Bez obzira na obim posla Marko dodaje da su mu osim ljubavi prema muzici, glavna mozivacija  brojni fanovi, ili možda bolje reći obožavateljke.

Pročitaj ceo tekst
Oglas
Loading...
5 Comments

5 komentara

 1. NemamIme

  18/04/2014 at 9:10 pm

  Hahah ne mogu..

 2. Troll

  18/04/2014 at 9:43 pm

  Koji fanovi, koji koncerti, koji modeling? :O Ne mislim da je pokvaren decko, ali brate nit’ ima visinu, nit’ ima neku glavu za modela.

 3. Kaca

  18/04/2014 at 11:23 pm

  @Troll nema ni telo za modela, poznato je da su danas popularni mrsavi muski modeli i manekeni, jedino ako nece da promovise neku nasu marku.

 4. skandalka

  19/04/2014 at 12:55 pm

  Obozavam komentare ovih manekena i manekenki. Decko nema gradju manekena, ali nije lose gradjen. Ruzan je, ali atraktivan, ima neobicnu facu i za modela definitivno da.

 5. Lepi

  21/04/2014 at 12:54 am

  Ako će on biti model onda ću ja biti mis svjeta.

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To Top