Prati nas

Ponuda koja se ne odbija: Pevač prešao u modele!

Vesti

Ponuda koja se ne odbija: Pevač prešao u modele!

marko vanilla

Neposredno nakon promocije spota za duetsku numeru 300 čuda koju je snimio sa Sandom Afrikom,  Marko Vanila je spakovao kofere i otišao u Nemačku.

S obzirom da je tamo dugi niz godina živeo i radio, brzo se vratio u kolotečinu, međutim pre par dana je doleteo u Beograd samo na par sati i to radi novog posla koji nema veze sa muzikom. Naime, Marko je za jedan domaći bred dobio ponudu koja se ne odbija i pored još par javnih ličnosti postao njihovo promo lice. Uradio je fotosešn za katalog i požalio nam se da ipak mnogo vise voli da peva, nego da se bavi manekenstvom i fotografiše se.

“Lepši i veseliji je rad u diskoteci nego pred kamerama. Iskreno, poziranje mi je teško palo naročito zbog toga što puno nastupam u poslednje vreme. Svuda me ima – u Hajlbronu, Esenu, Frankfurtu i Majncu.” kaže Vanila i dodaje:

“Iskreno, navikao sam se na Beograd i mnogo mi nedostaje tako da ću se potruditi da se što pre preselim u Srbiju, tim pre što, što me već početkom maja očekuje koncert u Somboru a nakon istog turneja po regionu.”

Bez obzira na obim posla Marko dodaje da su mu osim ljubavi prema muzici, glavna mozivacija  brojni fanovi, ili možda bolje reći obožavateljke.


Loading...
5 komentara

5 Comments

 1. NemamIme

  18/04/2014 at 9:10 pm

  Hahah ne mogu..

 2. Troll

  18/04/2014 at 9:43 pm

  Koji fanovi, koji koncerti, koji modeling? :O Ne mislim da je pokvaren decko, ali brate nit’ ima visinu, nit’ ima neku glavu za modela.

 3. Kaca

  18/04/2014 at 11:23 pm

  @Troll nema ni telo za modela, poznato je da su danas popularni mrsavi muski modeli i manekeni, jedino ako nece da promovise neku nasu marku.

 4. skandalka

  19/04/2014 at 12:55 pm

  Obozavam komentare ovih manekena i manekenki. Decko nema gradju manekena, ali nije lose gradjen. Ruzan je, ali atraktivan, ima neobicnu facu i za modela definitivno da.

 5. Lepi

  21/04/2014 at 12:54 am

  Ako će on biti model onda ću ja biti mis svjeta.

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To Top