Connect with us

Popović u problemu: Viki napušta ‘Zvezde Granda’ zbog Karleuše

Televizija

Popović u problemu: Viki napušta ‘Zvezde Granda’ zbog Karleuše

Žestoka rasprava između Jelene Karleuše i Viki Miljković u Zvezdama Granda ne jenjava već sezonama. A čini se da je u poslednjoj epizodi prešla svaku granicu, jer Viki ozbiljno razmišlja da napusti popularno takmičenje. 

Naime, na snimanju poslednje epizode Zvezde Granda, ove pevačice su ušle u svađu, kada je Viki poručila Karleuši da je poznata samo zbog supruga Duška Tošića. Karleuša joj je žestoko uzvratila, rekavši: “Viki, ti ovde služiš da se ja sprdam s tobom. Ti si ovde meso, a ja sam lav i jedem te za doručak”. 

Svađu je prekinuo Saša Popović, međutim, Karleušine reči su toliko povredile i uvredile Viki, da pevačica ozbiljno preti da napusti šou.

“Na poslednjem snimanju Viki je poludela zbog Karleuše. Zato je Popoviću jasno stavila do znanja da neće više da trpi neprijatnosti pred širokim auditorijumom. Saša je sad na velikim mukama jer mora da reši problem. On je između dve vatre, stalo mu je i do Viki i do Jelene jer obe prave odličan šou, ali moraće da ih pomiri jer je Viki rešila da napusti žiri”, rekao je dobro obavešteni izvor za Alo.

 

Pročitaj ceo tekst
Oglas
Loading...
3 Comments

3 komentara

 1. Molly

  13/11/2017 at 10:35 pm

  Lijeci se Jelenaaaaaaa

 2. portas

  14/11/2017 at 7:06 am

  koji je faktor viki hahaha neka ide

 3. Minaž

  14/11/2017 at 3:06 pm

  @Portas-
  nije fora koliki je ko faktor, nego zašto Jelena konstantno napada Viki? tamo je da žirira a ne da se pregovara sa ostalim komentatorima. A onu kokošku Anu bi rasčerupala. Razguzila se tamo, jedva u stolicu sedne od debele bulje. Klošarka. Krije svoje pravo ime…Nadežda Polić!

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To Top