Prati nas

Porođaj Jelisavete Orašanin koštao 20.000 dolara

Vesti

Porođaj Jelisavete Orašanin koštao 20.000 dolara

Glumica se porodila juče i sve je prošlo u najboljem redu

Jelisaveta Orašanin i Miloš Teodosić juče ujutru dobili su ćerku kojoj su dali ime Petra. Poznata glumica porodila se u privatnoj klinici u Los Anđelesu, gde porođaj košta 20.000 dolara! Međutim, par nije morao da brine o novcu, jer je Teodosić osigurao svoju suprugu preko sebe, pa je bolničke račune isplatio košarkašev tim. 

“Porođaj je protekao u najboljem redu, Jelisaveta i beba se osećaju odlično. Ponosni tata Teo odmah je obišao Jelisavetu i bebicu i bukvalno zaplakao od sreće kad ih je video. Teo je poslednjih meseci insistirao da bude sa Jelisavetom tokom porođaja, ali su se na kraju dogovorili da je ipak bolje da ne bude prisutan”, kaže izvor blizak paru za Alo.

Radosnu vest prva je objavila glumičina sestra Milica koja je na Instagramu postavila fotografiju na kojoj je balonima ispisano bebino ime. Ona je takođe u Los Anđelesu, gde je sa Jelisavetom provela poslednje trudničke dane, obilazeći razne znamenitosti.

“Čim je Jelisaveta ostala u drugom stanju, ona i Teo su se dogovorili da se porodi u Americi kako bi dete po mestu rođenja odmah dobilo američko državljanstvo. Detaljno su se raspitali oko svih detalja i propisa, pa su unapred znali šta ih sve očekuje. Jedina stvar koja im se nije svidela jeste to što beba najmanje tri nedelje ne može da putuje avionom, što znači da će Jelisaveta sa ćerkom ostati u Americi barem do sredine marta. Ovo pravilo u američkom sistemu uvedeno je još pre nekoliko godina, mada u pojedinim slučajevima postoji mogućnost da se novorođenoj deci odobri i ranija vožnja avionom. Njena želja je bila da već posle nekoliko dana dođu u Beograd, gde je njena cela porodica, ali će sa tim ipak morati da pričeka. Zato je njena sestra još pre više od mesec dana otišla u LA, da bude sa njom”, kaže za Kurir izvor blizak paru.

Već za nekoliko dana Jelisaveta će ostati sama sa novorođenčetom na američkom tlu, jer Teodosić stiže u Beograd, gde će se u ponedeljak sastati sa ostatkom reprezentacije Srbije, a dva dana kasnije otputovaće za Estoniju na utakmicu za kvalifikacije na Svetsko prvenstvo u košarci. Međutim, po svemu sudeći proširena porodica Teodosić već za koji mesec za stalno će se preseliti u Beograd, ili u neki drugi evropski grad, jer Miloš od pre nekoliko dana više nije igrač LA Klipersa.


Klikni da komentarišeš

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Iz kategorije Vesti

To Top
Overlay