Prati nas

Porodica Božović: Ne sažaljevajte Nevenu!

Porodica Božović: Ne sažaljevajte Nevenu!

Roditelji poručuju da Neveni ničega ne fali

Roditelji Nevene Božović, finalistkinje Prvog glasa Srbije, otkrili su da im smeta što mnogi sažaljevanju njihovu ćerku.

Ružica i Zoran Božović kažu da Neveni ništa ne fali, te da nema potrebe da je ljudi gledaju sažaljivo. “Mi živimo odlično. Ne fali nam baš ništa, niti je deci ikada išta nedostajalo. Kad je Nevena položila vožnju, kupili smo joj kola i sad vozi „smart“, svake godine idemo na letovanje, zimi na skijanje, tako da od te priče da je Nevena neka jadna devojka s Kosova nema ništa. Kažu da izgleda uplašeno i da je previše fina. Pa fina jeste, ali zato što je tako vaspitana. Zoran i ja smo nju i sestru učili da se starijima ne protivreči, vaspitane su da budu skromne i jesu pomalo i konzervativne, ali to možda i nije loše u ova današnja vremena,” kaže Nevenina mama, koja tvrdi da život u Kosovskoj Mitrovici, ipak nije uvek tako lak.

“Sećam se, počeo je rat, mlađa ćerka je imala četiri, Nevena šest godina, a Zoran nije bio kod kuće. Odjednom stiže objava: probijen je most, Albanci ulaze kod nas. Naoružani. Zoran je došao i odveo nas u Mladenovac kod svoje sestre. Bili smo tamo ukupno 10 dana. Gledam one vesti, i malo-pomalo pa bih nekako do mosta, i na kraju mu kažem: „Ne mogu ja više ovde, dosta je bilo, idem svojoj kući“. Tad smo se vratili i nikad više nismo otišli iz Kosovske Mitrovice,” završava ona.

P.Ž./Tračara

 53 komentara

53 Comments

 1. ema

  15/01/2013 at 1:47 pm

  1453 ma nemoj,isle ste zajedno u skolu,bas ti svi vjerujemo.xaxaxaxa…i u vezi sa covjekom od 34 godine…xaxaxaxa
  Da nisi to sanjala slucajno!?

 2. Micaaa

  15/01/2013 at 7:37 pm

  Ja je bas sazaljevam,fuj je…

 3. Dušica Mala

  16/01/2013 at 3:06 pm

  Božeee…Zašto moju lutkicu tako vređaju i tako to joj rade,da sam na njenom mestu to bi pravo u policiju.

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To Top