Prati nas

Porodica Kovač se odriče Kristine zbog napada na Aleksandru

Šokantno

Porodica Kovač se odriče Kristine zbog napada na Aleksandru

3101_2011_aleksandsra_kristina_i_bata_kovac_studio_2_40

Razdor u porodici Kovač

Kristina Kovač izazvala je porodični skandal kad se u subotu veče javno odrekla svoje starije sestre Aleksandre Kovač.

Otvoreno pismo koje je pevačica objavila na Fejsbuku, kako Kurir saznaje, razljutilo je njenog oca Kornelija Batu Kovača i najmlađu sestru Anju. Prema rečima izvora, oni su joj žestoko zamerili to što je javno oplela po rođenoj sestri i što je porodični prljav veš dospeo u javnost.

“Kornelije i Anja smatraju da problemi treba da se rešavaju u krugu porodice, a ne da se iznose pred široke narodne mase. Kristini su zamerili to što je u svom saopštenju iznela sve detalje svađe između njih dve,” priča izvor Kurira.

I sama Kristina je u svom obraćanju na privatnom facebook profilu potvrdila da su je se i ostali članovi porodice odrekli. “Aleksandri želim da joj se nikada ne desi osvešćenje, jer nisam sigurna da bi mogla da ga preživi. Volim je i uvek ću je voleti, ona koja je bila najmajčinskija sestra na svetu, med i mleko, najveći talenat i zvezda na nebu, najvrednija i razumna, dan-danas tugujem za njom. Anju volim i pozdravljam, pošto će sa ovim statusom ona sama otići iz mog života, mada je, realno, to već učinila,” napisala je pevačica.

Kristina je u svom saopštenju objasnila da je svađa između njih dve počela u vezi s njenim horom Hardkorus, jer Aleksandra nije stala u sestrinu odbranu kad je Roman izrekao uvrede na njen račun.

Kornelije Kovač nije bio raspoložen da razgovara o porodičnim problemima za Kurir.

Izvor: Kurir


Loading...
6 komentara

6 Comments

 1. Alexandar

  30. 09. 2014. at 00:11

  kristina nesto utivila u glavu,samo nzm sta?

 2. Naninanaj

  30. 09. 2014. at 00:20

  Kovac reality…stvarno sramotno sta rade njih dve…ako se odreknes, to je nesto krupno, a one ce se grliti I cmakati nakon godinu, dve…kaljaju ugled ocu I majci…kao da su ista krupnije I postigle…par pesmica I to je to….obe su mi odvratne sa imitiranjem svetskih soul zvezda….ajde I da se odricu jedna druge, sto da se to javno provlaci…Mislim da se Kornelije ne bi odrekao svoje dece nikad, ali one dve bi ga za pet minuta slave I prodale.

 3. Dr. Olja

  30. 09. 2014. at 01:04

  Volim Aleksandrine pesme, ali se vidi da kao čovek nije OK. Da i mene sestra tako pljuje, i ja bih postupila kao Kristina.

 4. Maja

  30. 09. 2014. at 21:45

  Obicne porodicne,sestrinske svadje. Kristii je povredjena sujeta… I ja sa mojom sestrom sam slicno tako, vise puta. I na kraju oprostis i zaboravis, jer svoje se meso ne jede.

 5. Ana

  03. 10. 2014. at 11:47

  Bas zalosno.

 6. tamara

  24. 11. 2015. at 00:22

  Odavno su se Kovaci odreklli Kristine,Aleksandra divno peva ali Boze moj njen muz je svetska faca,dok se Kristina ponasa normalno.Kovac gospodin Kovac je trebao da ne bira izmedju dva prsta ali Alex ima vise novca i prodao se puuuuuuuuuuuuuu

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top