Prati nas

Porodila se Jelisaveta Orašanin: Evo kako se zove dete

Vesti

Porodila se Jelisaveta Orašanin: Evo kako se zove dete

Čestitamo!

Glumica Jelisaveta Orašanin i košarkaš Miloš Teodosić postali su roditelji. Jelisaveta se porodila u Los Anđelesu.

Ona je na svet donela devojčicu kojoj su dali ime Petra. Glumica i košarkaš nisu se oglašavali na društvenim mrežama, ali je Jelisavetina sestra na Instagramu objavila fotografiju sa balonima koji su ispisali ime bebe.

View this post on Instagram

A post shared by Milica Orašanin (@micipicasso) on

Jelisaveta i Teodosić žive u Los Anđelesu od 2017. godine. Iako je srpski košarkaš dobio ispisnicu iz LA Klipersa, nije razmišljao o drugim klubovima upravo zbog Jelisavetine trudnoće. Prvo je hteo da porođaj prođe kako treba, pa tek onda da razmišllja o novom klubu. Teodosić je nedavno izjavio da bi mogao da se vrati u Evropu i napusti NBA ligu.

Nekako više uživam i lepše mi je da igram u Evropi, tako da ću se sigurno vratiti,” izjavio je on nedavno. Jelisaveta je trenutno na porodiljskom bolovanju, ali dobro upućeni – a i ona sama – kažu da nije razmišljala o holivudskoj karijeri, iako joj je blizu trenutnog doma.

“U ovom trenutku ništa me u životu ne žulja i ne dozvoljavam da me žulja. Verovatno će u budućnosti, tuđom voljom ili mojom nepažnjom, upasti neki kamenčić u cipelu, ali to je život. Kad se to dogodi, misliću o tome zašto je upao i kako da ga se rešim,” izjavila je glumica nedavno, dok je izvor blizak paru odavno otkrio da košarkaš želi devojčicu.

Srećnom paru šaljemo najlepše čestitke.


Klikni da komentarišeš

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Iz kategorije Vesti

To Top