Prati nas

Posetite novogodišnji retro chic bazar

Vesti

Posetite novogodišnji retro chic bazar

Udruženje “Retro Chic” Vas poziva da posetite veliki novogodišnji Retro Chic Modni bazar koji će biti postavljen od 1-31. decembra, u centru Beogradu, nedaleko od Trga Republike, u novom galerijskom prostoru, u srcu Tržnog centra “Euro Centar” – Makedonska 30 / Dečanska 5 (u pasažu, lokal preko puta Coffee Dream-a, pored knjižare Beopolis).

Novogodišnji bazar će u mesec dana okupiti preko pedeset umetnika i dizajnera, dizajnerskih radnji, hobista, umetničkih radionica i ateljea, udruženja umetnika i dizajnera, ali i privatnih vlasnika anitkviteta i starina i vintage radnji koji će publici predstaviti svoje najnovije kolekcije unikatne garderobe, nakita, modnih detalja, upotrebnih i dekorativnih predmeta za kuću, prirodne kozmetike i predmeta starih zanata za aktuelnu sezonu jesen/zima 2013/14., retke i unikatne vintage odevne i upotrebne predmete i redizajnirane i reciklirane komade odeće, nakita i modnih detalja.

Novogodišnji Modni bazar biće podeljen na četiri tematske celine:

1. unikatna garderoba, nakit i modni detalji (tašne, šeširi, cipele i sl.) – savremeni dizajn i moderne tehnike

2. unikatna garderoba i modni detalji – stari zanati (heklanje, tkanje, pletenje, kukičanje, vez i sl.) – zimski odevni predmeti, šalovi, kape, rukavice i sl.

3. unikatni upotrebni i dekorativni predmeti za kuću (nameštaj, rasveta, kućni dekor – posuđe, tekstil, slike i sl.) – u svim tehnikama (stari i moderni zanati)

4. autentična vintage garderoba, nakit, modni detalji i upotrebni i dekorativni predmeti iz perioda od 20-80ih g. 20.v. (antikviteti i starine), unikati inspirisani starinskim motivima, redizajn i reciklaža.

Konkurs za sve zainteresovane izlagače je otvoren do 15. decembra – info i prijave na retrochic.modnibazar@gmail.com ili preko naše FB stranice – https://www.facebook.com/events/656633381056296/.

Sve posetioce očekuju veliki sezonski popusti i promotivne cene – ovo je idealna prilika za kupovinu unikatnih novogodišnjih poklona!

U subotu, 21. decembra na programu će biti i velika godišnja modna revija svih učesnika bazara, ali i revija iznenađenja članice našeg Udruženja koja će ovom prilikom obeležiti 15 godina svog rada. Otvaranje revijskog programa je zakazano za 20h.

Postavka Novogodišnjeg Modnog bazara biće u galerijskom prostoru i u holu Tržnog centra i u toku manifestacije “Ulica otvorenog srca”, tradicionalno 1. januara, u Makedonskoj ulici, čime ćemo zvanično zatvoriti ovogodišnji, ujedno i poslednji u ovom formatu, Retro Chic Modni bazar.

Ovoga puta imamo i poklone za vas. U pitanju je 20 vaučera sa popustom od 10% na kupovinu svih izloženih artikala na ovom bazaru. Javite nam se na mejl ivanka@tracara.com i ostavite svoje osnovne podatke, a mi ćemo vas putem mejla obavestiti o detaljima.

 

Redakcija Tracara.com

Loading...


Klikni da komentarišeš

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To Top