Prati nas

Poslanica Adžemović ponovo ostavila muža!

Extra

Poslanica Adžemović ponovo ostavila muža!

Nevena ponovo ostavila muža!

 

Tek što se početkom ove godine ponovo pomirila sa suprugom Srđanom, poslanica Nevena Adžemović nedavno se ponovo rastala od njega, piše Blic! Izvori bliski estradno-političkom paru kažu da su razlozi rastanka problemi koje nisu mogli da prevaziđu baš kao i prvi put.

“Istina je da smo se rastali, ali ja više ne bih komentarisala privatni život”, bilo je sve što je poslanica Nove Srbije imala da izjavi.

“Kada budete imali da me pitate nešto vezano za Srbiju, samo izvolite. Ovako nemam komentar jer mi je dosta priča o tome ko je s kim. Pozovite Nevenu. Sve što vam ona kaže, tako je”, izjavio je Srđan, inače takođe politički angažovan u Novoj Srbiji.

Podsećanja radi, Srđan i Nevena venčali su se 2007, a razveli 2011. godine. Ponovo su se zbližili pre nekoliko meseci, kada su najavili i da će se ponovo uzeti. Srđan je tada ispričao novinarima da je njihov razvod bio samo farsa, te da su se venčali i u crkvi i da taj brak ne može da bude prekinut.

“Naš razvod je bio farsa. Mi smo se venčali u crkvi, a takav brak nije moguće raskinuti. Imamo divnog sina i on će nas zauvek vezivati. Bilo je tu ranije svega. Ja sam čovek sa životnim iskustvom, a ona je dosta mlađa. Bilo da ona nađe nekoga, ili ja, uvek će nas vezivati naš sin i ljubav, koja nikada nije bila dovedena u pitanje”, rekao je krajem februara Adžemović.

Redakcija Tracara.com
Foto: Svet&Style

Loading...


3 komentara

3 Comments

 1. Jovan

  20/10/2013 at 1:01 pm

  Ali POSLANICA Adzemovic mi je najkomicnije! :DDDD

 2. boba

  20/10/2013 at 2:10 pm

  Pricam ti pricu !!!!!!

 3. Just me :-)

  20/10/2013 at 9:19 pm

  Ovo je sve generalno veoma žalosno! Pa zar ona da je poslanica?! :O

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To Top