Connect with us

Posle priče o razvodu, Dejvid Arket ne prestaje da priča…
Vesti

Posle priče o razvodu, Dejvid Arket ne prestaje da priča…

Bla bla bla … I to postaje zaista neprijatno!

Naime, odmah nakon saopštenja za medije da su odlučili da se razvedu, glumac Dejvid Arket ne prestaje da iznosi prljavi veš iz braka sa glumicom Kortni Koks. Hmmm, kakav džentlmen!


Nakon samo 24 sata od saznanja da se razvode, publika je zahvaljujući Arketu čula još mnoge detalje. Glumac je gostovao u jednoj radio emisiji kad je rekao da je Kortni više želela da bude  njegova majka nego supruga i da nije želela da vodi ljubav sa njim čak šest meseci, pa joj je on našao zamenu. U pitanju je konobarica Džasmin Volc, za koju je Arket priznao da je bila njegova ljubavnica.

Ta vanbračna afera je najverovatniji razlog zbog kog se Dejvid i Kortni razvode.

Nakon nekoliko gostovanja i sličnih neprimerenih izjava, Arket je na svojoj Twitter stranici na kraju ipak ponudio izvinjenje, rekavši da nikoga nije želeo da povredi, već je hteo da podeli svoja osećanja i iskustvo sa drugima. Na kraju je zaključio:

“Život je proces spiritualnog razvoja. Siguran sam da ćemo Kortni i ja posle ovih bolnih trenutaka postati bolji ljudi, zbog onoga kroz šta smo prošli.”

Hmmm…

Loading...
3 Comments

3 komentara

 1. Sani

  14/10/2010 at 1:01 pm

  Stvarno je neprimereno za jednog muskarca da prica posle razvoda,sta je bilo a sta nije,to je trebalo da ostane izmedju njih,stvarno je ispao kreten…Jadna Kortni :-(

 2. Ann

  14/10/2010 at 1:44 pm

  :((

 3. Ivan

  14/10/2010 at 6:10 pm

  Veoma je ruzno i degutantno kada posle veze ili braka nego iznosi “prljav ves” o osobi sa kojom je bio, jer na taj način vise pljujes po sebi nego po toj osobi…

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To Top