Prati nas

Poslednja fotografija Zsa Zsa Gabor rastužila svet, a evo po čemu ćemo pamtiti lepu glumicu

Poslednja fotografija Zsa Zsa Gabor rastužila svet, a evo po čemu ćemo pamtiti lepu glumicu

Legendarna američka glumica Zsa Zsa Gabor, preminula je u 99. godini života, u nedelju uveče.

Ubrzo nakon što je objavljena ova vest, poslednja fotografija filmske legende obišla je svet. Na njoj se ona nalazi u krevetu, nepokretna i održavana u životu cevima za hranjenje, dok je pored nje ćerka Francesca Hilton. Fotografija je nastala u porodičnom domu u Los Anđelesu, 2014. godine. “Mama nije srećna”, izjavila je u to vreme Francesca, koja je preminula prošle godine.  

Living life to its fabulous fullest until the very end. So if you wanted to know how I’m going to go… #RIP #ZsaZsaGabor A photo posted by Brian Sheehan (@laurenbacallme) on

Gabor je dugo bila lošeg zdravstvenog stanja, pogotovo nakon saobraćajne nesreće koju je doživela 2002. godine, a u kojoj je ostala delimično paralizovana, i moždanog udara koji je imala 2005. godine. 2011. godine, amputirali su joj desnu nogu nakon što su lekari utvrdili infekciju koju nisu mogli da izleče. U februaru iste godine, završila je u hitnoj pomoći zbog poteškoća sa disanjem. “Ona se bori, ali pokazuje jaku volju za životom”, rekao je tada njen 72-godišnji suprug Von Anhalt i dodao: “Nikada mi nije rekla ‘Pusti me’ ili ‘Ne mogu da živim’, što obično ljudi govore kada su u toj dobi. Ona nikada nije rekla”, završio je Von.

Zsa Zsa je važila za pravu lepoticu. Rođena je 6. februara 1916. godine u Budimpešti. 1936. godine pobedila je na izboru za Mis Mađarske, a pet godina nakon toga se preselila u Ameriku gde je počela da gradi glumačku karijeru. Uloga u filmu Mulen Ruž iz 1952. ju je vinula u sam vrh, a ništa manji uspeh nisu postigle ni uloge u filmovima Lili, Orson Vels, Dodir zla i Priča o tri ljubavi.

“I tell you, in this world being a little crazy helps to keep you sane.” Rest in peace, Zsa Zsa Gabor. ? A photo posted by housebeautiful (@housebeautiful) on

Don’t be like the rest of them, Darling. #zsazsagabor

A photo posted by Dolapo (@officialdolapo) on


Loading...
Klikni da komentarišeš

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top