Prati nas

Poslednji intervju monstruozno ubijene pevačice: ‘Ili si lav ili te nema’ (VIDEO)

Video

Poslednji intervju monstruozno ubijene pevačice: ‘Ili si lav ili te nema’ (VIDEO)

(foto: Screenshot)

(foto: Screenshot)

U poslednjih nekoliko dana pažnju javnosti zaokuplja tragičan slučaj pevačice Jelene Krsmanović koja je zverski ubijena baš pred sam povratak na muzičku scenu, nakon 10-godišnje pauze koja je usledila nakon smrti oca. 

Da cela ova situacija bude gora po porodicu nastradale zvezde njen suprug je i dalje u pritvoru gde ga već drugi put ispituju na poligrafu budući da je za vreme prvog ispitivanja dao kontradiktorne izjave. Naime, on je prilikom davanja iskaza bio pod sedativima, a, kako prenosi Exkluziv, iz policije im je stigla informacija da je imao rane na rukama.

Upravo pred kamerama ove emisije je Krsmanovićka dala poslednji intervju nešto ranije ove godine. “Izgubila sam i oca koji me je podržavao i bio tu za mene, ali, kao što kažu, negde izgubiš, a negde Bog pokušava da ti nadomesti. Ja sam se i udala, imam ćerkicu koja ima 4 i po godine, i, na inicijativu supruga, ponovo se vraćam na estradu.”

Priča o ocu ju je i nakon toliko vremena dovodila do suza, ali je dala sve od sebe da ne poklekne pod naletom emocija. “Ja sam na ivici da ne zaplačem, ali, znate šta, život je za borce. Ili si, što kažu, lav ili te nema. (..) I gde god da je moj otac sada sigurna da je srećan kad me vidi da nastavljam ovaj put.”

Klikni da komentarišeš

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Iz kategorije Video

Poslednje vesti

Reklama

Teenstar.rs

Popularno

To Top