Prati nas

Poslušajte novi singl Marka Balabanovića – Slep kod očiju!

Extra

Poslušajte novi singl Marka Balabanovića – Slep kod očiju!

Marko je objavio svoj prvi singl "Slep kod očiju" (foto: Universal Music)

Marko je objavio svoj prvi singl “Slep kod očiju” (foto: Universal Music)

Superfinalista prve sezone takmičenja X Factor Adria, mladi Marko Balabanović, konačno predstavlja svoj debitantski singl Slep kod očiju.

Marko Balabanović je na sjajan način predstavio svoj talenat u prvoj sezoni regionalnog muzičkog takmičenja X Factor Adria u kome je stigao i do samog finala sa bendom Doktori. Skoro dve godine nakon završetka takmičenja, Marko objavljuje prvi singl.

U pesmi Slep kod očiju Balabanović još jednom demonstrira svoj izražajan vokal koji se fino transformiše tokom pesme. To je moćna pop numera laganog tempa i nežnog početka, u kojoj se Markov vokal prepliće sa snažnim horskim pevanjem i klavirom, ali je gitarski rifovi pretvaraju u uplifting pop himnu. Ovakav debi singl nagoveštava Balabanovićevu zasluženo uspešnu karijeru kao vokaliste, a njegov stil i neposrednost svakako sugerišu vrlo skori status nove srpske pop zvezde.

(foto: Universal Music)

Pevač je izjavio da očekuje dobru saradnju sa kompanijom Universal Music (foto: Universal Music)

U septembru ove godine, Marko se pridružio Universal Music familiji potpisavši ugovor sa Universal Music Serbia, a njegov debi singl Slep kod očiju od danas je digitalno dostupan u Srbiji i širom sveta.

“Potpisivanje ugovora sa izdavačkom kućom tako duge tradicije i bogatog iskustva kao što je Universal Music je veliki korak za mene. Očekujem jako lepu saradnju i znam da ćemo zajedno uspeti da predstavimo publici moj prvi singl na najbolji način”, Marko komentariše ovaj uzbudljivi trenutak u njegovoj karijeri.

Mladi pevač trenutno radi na snimanju video spota za svoj debitantski singl koji nas očekuje u narednim nedeljama.

Zasad poslušajte kako zvuči pema.


Loading...
1 komentar

1 komentar

  1. Alexandar

    27. 11. 2015. at 16:24

    Ne bih da zvucim bezobrazan ili slicno, ali eno ga i onaj Luke Black sto je potpisao sa Universal music, nema ga nigde (doduse nije pevao nikako) doduse ovaj decko lepo peva, tako da se nadam da nece da zavrsi ko prethodnik… :D

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top