Poslušajte priču Nanet Burstein, režiserke filma „I dalje igraj#kao devojka“

Objavljeno: 26.09. 12:05

(foto: Screenshot/YouTube/Mi Devojke)

(foto: Screenshot/YouTube/Mi Devojke)

Režiserka globalnog videa „I dalje igraj#kao devojka“ Nanet Burstein, podelila je sa nama svoje iskustvo stečeno za vreme snimanja ovog videa, koji je nastao u cilju ohrabrivanja devojaka da ne odustaju od sporta.

„Trenirala sam atletiku i imam ćerku uzrasta od 7 godina kojoj želim da izgradim samopouzdanje, zato i mislim da je ova kampanja odlična za sve mlade devojke u razvoju. Bila sam jako iznenađena da u 2016. godini i dalje diskriminišu devojke koje žele da igraju fudbal ili košarku“, rekla je Nanet.

Ona je u ovom videu podelila deo svog iskustva sa jednom od devojaka, sa kojom je bila u kontaktu za vreme snimanja – njeni roditelji nisu dozvoljavali da trenira fudbal ili bilo koji drugi muški sport, plašeći se povreda.

Ovde možete pronaći Nanetinu poruku namenjenu svim roditeljima i devojkama kojima je ikada palo na pamet da odustanu od sporta:

Always i Nanet te podržavaju da nikada ne odustaneš od sporta i da I dalje igraš#kao devojka!


Loading...

necaiksde@gmail.com'
ŠTA VI KAŽETE? Ostavite komentar


Komentari koji sadrže vređanje i širenje mržnju, kao i netoleranciju biće obrisani. Ukoliko želite sličicu pored komentara, registrujte se na sajtu www.gravatar.com

severina2
Hot or not

Severinu žestoko iskritikovali zbor izbora haljine za crveni tepih

Severina Kojić pojavila se sinoć na jednom svečanom događaju u Zagrebu u haljini koja je izazvala mnogo komentara.