Prati nas

Potpisali ugovor: Ana Nikolić i Rasta u žiriju TV takmičenja

Hot!

Potpisali ugovor: Ana Nikolić i Rasta u žiriju TV takmičenja

(foto: Instagram/ananikolicofficial)

(foto: Instagram/ananikolicofficial)

Nakon venčanja i kolaboracije na muzičkom planu, Ana Nikolić i Stefan Đurić Rasta prenose saradnju i na druge aspekte svog javnog delovanja.

Naime, novopečeni supružnici su potpisali zajednički ugovor sa Pinkom kojim je potvrđen angažman u ulozi članova žirija u ovogodišnjoj sezoni takmičenja Ja imam talenat. 

Kako prenosi Alo, druga dva člana žirija će biti karakterom ozbiljniji predstavnici svojih branši, glumci Danica Maksimović i Srđan Žika Todorović, kako bi se napravio balans budući da se, sasvim očekivano, računa na to da će Đurići u svakoj emisiji skretati pažnju sa takmičara na svoj turbulentni odnos, a nema sumnje da se očekuje i mnogo lapsusa od Nikolićeve.

Snimanje ovog takmičenja počinje za nedelju dana, tako da ćemo uskoro moći da vidimo koliko se poklapaju mišljenja Ane i Raste i na koji način funkcionišu zajedno.

Najnoviju štampu u digitalizovanom obliku čitajte na Novinarnica.net


Loading...
3 komentara

3 Comments

 1. bonny

  01/11/2016 at 5:56 pm

  Sve interesantne emisije ce unistiti izborom zirija.

 2. 2016

  01/11/2016 at 6:17 pm

  Blago se vama gospodjo Ana i gospodine Stefane, vi imate da pojedete, imate da popijete. Nisam pakostan i zlonameran, naprotiv. Danas sam bas rovio po kontenjeru da vidim je li ostavljeno sta za mene. Ne trazim od vas nista, cim cujem vase numere osecam se sito. Puno nam uspeha zelim u narednom periodu, kako vama, tako i meni. Srdacan pozdrav svima, a pogotovo admin timu sajta Tracare.

 3. Jana

  07/11/2016 at 12:33 pm

  Uzaas!!

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To Top