Prati nas

Potukli se Ivica i Aco?!

Šokantno

Potukli se Ivica i Aco?!

Potukli se u kafani?!

 

I dok se ženske javne ličnosti za sada samo verbalno napadaju, poznati muškarci znaju i da se potuku. Naime, prema pisanju dnevnog lista Alo pevač Aco Pejović i bivši fudbaler Ivica Dragutinović potukli su se u subotu uveče u kafani Talas, koju drži porodica Lepe Brene.

“Aco, Ivica i još jedan njihov prijatelj su došli u Talas lepo raspoloženi i uživali u muzici i piću. Veče je delovalo super, međutim, verujem da je alkohol uticao na to da se situacija preokrene brzinom svetlosti”, priča za Alo izvor koji se našao na licu mesta.

“Koja rečenica, postupak ili šta već je izazvalo da se njih dvojica potuku, to ne znam, ali moje mišljenje je da je alkohol bio presudan. Prijatelj koji je bio s njima pokušao je u prvi mah da ih smiri, a nakon šorke ih je razdvojio. Baš su se udarali onako muški, a šta se dalje desilo, ne znam, jer sam morao da napustim lokal. Verujem da su kasnije rešili sve nesuglasice jer je alkohol, pretpostavljam, uticao na njihovo ratoborno raspoloženje.”

Pejović je samo potvrdio da je bio sa Dragutinovićem na večeri, odbacujući navode dnevnog lista.

“Glupo mi je to i da komentarišem. Sinoć sam bio s njim na večeri i ne znam zašto ljudi šire takve gluposti”, prokomentarisao je Aco.

Izvor i foto: Alo.rs

Loading...


4 komentara

4 Comments

 1. Jeca

  07/09/2012 at 8:29 am

  razbio mu je nos :P hahah

 2. Killer

  07/09/2012 at 9:30 am

  dve nebitnosti i još nebitnija vest

 3. Tina

  07/09/2012 at 10:15 am

  Ko se bije, taj se voli!

 4. boss

  07/09/2012 at 6:55 pm

  “TINA takva ljubav ne postojii :D

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To Top