Prati nas

Potvrđeni prvi takmičari ‘Plesa sa zvezdama’!

Vesti

Potvrđeni prvi takmičari ‘Plesa sa zvezdama’!

 

Najintrigantnijeg sportskog komentatora Milojka Pantića i jednu od najlepših srpskih manekenki Tamaru Paunović gledaćemo uskoro u potpuno drugačijim ulogama. Njih dvoje učestovaće u glamuroznom šouu Ples sa zvezdama koja će se uskoro emitovati na Prvoj srpskoj televizji.

Brojne zvezde će zablistati na plesnom podijumu sa svojim partnerima, profesionalim igračima, a uskoro ćemo saznati i imena ostalih poznatih ličnosti koje će učestovati u ovoj vrhunskoj zabavi koja je osvojila ceo svet!

Ko će sve učestvovati u emisiji Ples sa zvezdama!

Milojkova najveća strast je fudbal, a neskrivena ljubav prema Crvenoj zvezdi obeležila je karijeru ovog najcitiranijeg sportskog novinara. Ovog puta, Pantić se pridružuje zvezdama ali ne sa zelenog terena pa je i nestrpljenje veliko jer želimo da vidimo plesačko umeće poznatog komentatora čiji će rad nogu ovog puta ocenjivati i komentarisati drugi.

Atraktivna manekenka takođe šetnju modnom pistom zamenjuje uzbudljivom koreografijom najpoznatijih standardnih i latino plesova.

Svi učesnici daće svoj maksimum da osvoje naše simpatije i pokažu svoje umeće koje će sticati napornim vežbama i treninzima. Svaki par čine profesionalni plesač i poznata osoba iz javnog života, i od njih se očekuje da prođu kroz sve muzičko-plesne žanrove – ča ča ča, džajv, fokstrot, samba, rumba, tango, paso doble, kvikstep, valcer i bečki valcer.


Loading...
3 komentara

3 Comments

 1. SRBIJA

  09. 03. 2014. at 18:51

  Bice ovo jako interesantno..Hvala Prvoj sto daje ovako zabavne emisije : Tvoj lice zvuci poznato , prvi glas Srbije sad i ovo ..Pravo uzivanje…. i odmaranje od svakavih gluposti koje se emituju na drugim kanalima..

 2. Jovan

  09. 03. 2014. at 19:26

  Milojko je živa legenda, ali što njega čoveče? Za ovo treba velika kondicija i pokretljivost, a on je čovek u godinama…

 3. Stc

  10. 03. 2014. at 11:12

  @SRBIJA

  Mozete mi dislajkovat ovaj komentar koliko hocete ali ne razumijem licemjerne ljude kao @SRBIJA

  “Bice ovo jako interesantno..Hvala Prvoj sto daje ovako zabavne emisije : Tvoj lice zvuci poznato , prvi glas Srbije sad i ovo ..Pravo uzivanje…. i odmaranje od svakavih gluposti koje se emituju na drugim kanalima..”

  Odmaranje od svakakvih gluposti? Pa tera li ko tebe da ih gledas lutko?

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top