Prati nas

Povratak Beauty Queen: Nakon 3 godine predstavila novi spot!

Muzika

Povratak Beauty Queen: Nakon 3 godine predstavila novi spot!

U čuvenom kostimu Miley Cyrus (foto: PR)

U čuvenom kostimu Miley Cyrus (foto: PR)

Pevačica Ana Milenković je pre nekoliko nedelja objavila novi singl Budalo. Na javnu muzičku scenu Srbije vratila se posle tri godine odsustva, a kao glavni razlog toliko duge pauze navodi mnoštvo svega i svačega.

“Muziku volim i to isto želim da podelim sa onima koji to umeju da cene. Nemam ništa protiv drugih žanrova, ali nije me bilo jer sam u jednom trenutku shvatila da je mnogo nadmetanja i nametanja, a tada nisam bila spremna za to. Sada, mislim da jesam”, navodi nekadašnja pevačica grupe Beauty Queens.

Spot za novu numeru naišao je na simpatije publike, a ne krije da je težila da u ekranizaciji numere budu zastupljeni neki svetski standardi. “Mnogi kažu da mi je spot lep. Ja kažem da je sjajan. Neću reći svetski, ali dobijala sam i takve pohvale. Meni ostaje da uživam u pozitivnim kritikama i uspehu jer sam ih zaslužila.”

Publika će očigledno proceniti da li je ekranizacija Budale zaista ide u korak za nekim inostranim ostvarenjima. Do tada će mlada kantautorka uživati u pohvalama na račun povratničke numere.Pročitaj ceo tekst
Pročitaj i ovo:
1 komentar

1 komentar

  1. rebeca

    28/11/2015 at 4:55 pm

    super zgodna, i lepo peva…ali nekako fali harizme i sexipila…pesma nista posebno sumnjam da cu je opet pustiti…

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To Top