Connect with us

Povređena Mariah Carey održala koncert
Događaj

Povređena Mariah Carey održala koncert

Pevačicu povreda nije sprečila da nastupi kao glavna gošća humanitarnog koncerta

Američka pevačica Mariah Carey ima dugu i uspešnu karijeru, jer još uvek preofesionalno obavlja svoj posao i ne želi da razočara svoje fanove. To je dokazala i na koncertu u New Yorku, koji se održao u subotu.

43-ogodišnja pevačica pre sedam dana se povredila, ali je to nije sprečilo da se pojavi na humanitarnom koncertu, na kom je bila glavna gošća. Organizatori nisu bili sigurni da li će se Mariah pojaviti zbog povrede, ali pevačica je, iako u bolovima, došla i održala sjajan koncert.

Naime, sedam dana pre koncerta Mariah je povredila rame, nerve na ruci i rebro. Na svom Facebook profilu objavila je fotografiju sa događaja, gde možemo da vidimo da stilski uklopila povređenu, uvijenu ruku sa haljinom. Posle se presvukla u potpuno crni autfit, a ruka joj je takođe bila uvijena u istu boju.

Ispod fotografije napisala je: ”Bila je prava čast nastupati u poznatoj njujorškoj filharmoniji. Nikada ne bih želela da propustim ovaj trenutak, uprkos bolovima. Hvala vam što mi pomažete u ovom periodu i što ga delite sa mnom. Volim vas, MC”– zahvalivši se fanovima,

Mariah Carey nije marila za bolove i došla je na koncert

D. J. / Tracara.com

 

Loading...
5 Comments

5 komentara

 1. BS!

  15/07/2013 at 5:39 pm

  odvratna je :(

 2. Prince Manuel

  15/07/2013 at 5:40 pm

  profesionalac pravi..

 3. msmm(jakomentiram)

  15/07/2013 at 6:17 pm

  Ajde bar neko nešto pametno uradioo..

 4. HBF82

  15/07/2013 at 6:44 pm

  Ove žena jednostavno poštuje ljude pred koima nastupa. A to je danas, ne vezano za muziku, za poštovanje.

 5. MJ's wife

  16/07/2013 at 12:08 pm

  Nije mi jasno zašto je svi mrze brate pogotovo kod nas ovde. Ne znate da cenite i poštujete, ona je jedna od retkih pevačica iz 90-ih koja se i dalje extra drži i na sceni, i i dalje joj kidaju pesme ja ne znam da li je moguće da više volite nicki…msm ne kapiram stv. MC je legenda!

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To Top