Connect with us

Poznati koji zarađuju milione i nakon smrti!

Specijal

Poznati koji zarađuju milione i nakon smrti!

poznati

Stalno smo u prilici da gledamo liste poznatih koji najviše zarađuju, ali sada je pred vama jedna prilično čudna lista. Da li ste znali da neki od njih zarađuju milione i nakon smrti? Da, da. Dobro ste pročitali. A sad pogledajte ko se najbolje rangira na ovoj listi.

Bruce Lee (foto: Reddit)

Bruce Lee (foto: Reddit)

Čak iako niste gledali njegove čuvene akcione filmove, sigurno ste čuli za ovog legendarnog glumca kome nema premca kada su u pitanju borilačke veštine. Međutim, da li ste znali da njegov lik i delo čak i 40 godina nakon njegove smrti donose prihod od 7 miliona dolara godišnje?!

John Lennon (foto: Billboard)

John Lennon (foto: Billboard)

Čuveni pevač Beatlesa još uvek zaradi godišnje 12 miliona dolara od prodaje albuma najčuvenijeg benda ikada, kao i od raznoraznih dozvola za korišćenje njihovih pesama u komercijalne svrhe. Zapanjiće vas podatak da je samo u Americi od 1992. godine do danas prodato preko 63 miliona njihovih albuma!

Marilyn Monroe (foto: IMDB)

Marilyn Monroe (foto: IMDB)

Authentic Brand Group štiti prava jedne od najlepših žena ikada, a slavna Merlinka donosi čitavo bogatstvo. Čak iako je umrla 1962. godine, Marilyn je i danas nenadmašni seks simbol, a vredi čak 15 miliona dolara godišnje!

Bob Marley (foto: SantaBanta)

Bob Marley (foto: SantaBanta)

Verovatno je Bob Marley vaša prva asocijacija na rege, ali postoje i oni koje asocira na pravo brdo para. Kompanija Marley Beverage zarađuje milione od prodaje pića nazvanog Marley’s Mellow Mood, dok House of Marley svoju zaradu crpi iz lifestyle proizvoda i audio zapisa kojima je cilj da povećaju ekološku svest. I sve to donose 18 miliona dolara na godišnjem nivou!

Elizabeth Taylor (foto: UsWeekly)

Elizabeth Taylor (foto: UsWeekly)

Ne samo da je bila čuvena glumica nego je tokom života zarađivala čitavo bogatstvo od svoje linije kozmetičkih proizvoda. Ta linija, u kojoj se ističe parfem White Diamonds, i danas donese zavidan profit od 25 miliona godišnje.

Elvis Presley (foto: AceOfShowbiz)

Elvis Presley (foto: AceOfShowbiz)

Hitovi kralja rokenrola se i danas slušaju podjednako kao i za njegovog života što je njega samog učinilo jednom od ikona savremene kulture. Posete njegovom domu, kao i svako korišćenje njegovog lika u komercijalne svrhe, donosi mu basnoslovnih 55 miliona dolara na godišnjem nivou!

Michael Jackson (foto: MTV)

Michael Jackson (foto: MTV)

Kralj popa je ujedno i kralj naše liste poznatih koji zarađuju milione i nakon smrti. Prodaja njegovih albuma je enormno porasla nakon iznenadne smrti pre 5 godina, a koncerti sa njegovim hologramom u Las Vegasu su unapred rasprodati. Udahnite duboko. Michael Jackson godišnje zaradi neverovatnih 160 miliona dolara!

Pročitajte još i:  Prelepa manekenka sa naslovnice 'Vogue' izvršila samoubistvo
N.M./TRAČARA
7 Comments

7 komentara

 1. N

  21/10/2014 at 5:37 pm

  Pa dobro tehnicki neko drugi uzima pare. :)

 2. Girl who lives for music and love

  21/10/2014 at 5:57 pm

  Legende ostaju legende.

 3. Mina

  21/10/2014 at 7:38 pm

  Elizabet Tejlor,najlepsa zena svih vremena,zena sa ljubicastim ocima…postojale su i postoje prelepe zene ali ona je bez konkurencije!

 4. Djina

  21/10/2014 at 7:43 pm

  Sve je to fino, ali gdje idu ove pare, ko sa njima upravlja?

 5. Born To Die

  21/10/2014 at 8:00 pm

  Koliko je to ustvari bolesno.

 6. Mina

  21/10/2014 at 9:44 pm

  Tracaro,napisah najpozitivniji komentar vezan za Elizabet Tejlor i vi mi ne odobrite komenter,u cemu je problem?!!

 7. M

  14/07/2015 at 1:49 am

  Michael Jackson najbolji

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To Top