Prati nas

Poznati se na Marakani spremali za trku

Vesti

Poznati se na Marakani spremali za trku

Bojana Ordinačev i inspektor Blaža

Veliki broj Beograđana, na čelu sa atletičarom Igorom Šarčevićem, prisustvovao je najvećem treningu Nike Run+ Kluba, na stadionu Crvene zvezde, kojim je zvanično najavljena WE RUN BELGRADE trka koja će se održati 16. septembra na novom Mostu na Adi.

Kompanija Delta Sport, generalni distributer brenda Nike, već drugu godinu za redom organizuju veliku trku kako bi promovisali gradsko trčanje kao svetski trend koji je veoma važan za zdrav život i dobru kondiciju.

Atleticar Igor Šarcević, Maja Žeželj, Bojana Odrinačev i Inspektor Blaža

Trka WE RUN BELGRADE pruža šansu svima da dostignu svoj maksimum i da se  osećaju kao šampioni što je i cilj Nike-ove kampanje Find Your Greatness u okviru koje je počelo zagrevanje za septembarsku trku. Prošlogodišnja trka okupila je 2500 Beograđana dok se ove godine očekuje još veći broj učesnika.

Bojana Ordinačev - štafeta

„Odlično iskustvo sa prošlogodišnje Nike gradske trke ohrabrilo nas je da ambicioznije pristupimo pripremama i već sada imamo naznake da će trka biti masovnija od prošlogodišnje. Prvi put će Beograđani trčati preko veličanstvenog mosta na Adi, a WE RUN BELGRADE uvrstiće naš grad među svetske metropole, gde se ovaj veliki praznik trčanja tradicionalno održava godinama,“ rekao je Nike brend menadžer za Srbiju, Nenad Mirković i dodao da je svaki čovek u duši sportista koji treba da se odvaži, postavi svoj cilj i ostvari ga.

Inspektor Blaža, Bojana Ordinačev i Anja Dmitrović

Vežbanje!Klikni da komentarišeš

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To Top