Connect with us

Poznati učili da toče pivo
Foto

Poznati učili da toče pivo

Ucesnici VIP takmicenja u pravilnom tocenju piva na Jelen standu

U okviru jubilarnog Belgrade Beer Fest-a, u ulozi profesionalnih barmena našli su se Inspektor Blaža, Marina Kotevski, Ivan Tešanović i Miljan Milićević,  kao i članovi grupe Sevdah Baby.

Apatinska pivara organizovala je na štandu Jelen Piva VIP takmičenje u pravilnom točenju piva.  Prema oceni žirija, sastavljenog od urednika nekih od najuticajnijih medija, a predvođen Tomislavom Pasarićem, Horeka specijalistom Apatinske pivare, u pravilnom točenju Jelen piva najbolje se snašla Djixx, pevačica grupe Sevdah Baby: Ovo takmičenje je strava! Svi smo se super zabavili, a ja sam i dalje prilično iznenađena što sam pobedila. Obećavam da ću ledeće godine braniti svoju titulu. Jelen je zakon!“

Djixx - pevačica grupe Sevdah Baby

Marina Kotevski i Inspektor Blaža

Za atmosferu koja dolikuje najposećenijem festivalu piva pobrinuo se domaćin i moderator takmičenja Darko Panović koji nije odoleo da se i sam okuša u pivskim majstorijama. „Takmičenje je bilo više nego uspešno i zabavno, a atmosfera na nivou. Svi smo naučili još po nešto o pravilnom točenju piva, a takmičari su dali sve od sebe da savladaju. Ipak, Điks je bila za osmeh bolja.“, istakao je Darko Panović.

Ivan Tešanovic

Takmičari su se pokazali kao veoma vešti u pravilnom točenju piva što svojim komentarima potvrđuju i prisutni koji su imali prilike da probaju Jelen Pivo natočeno od strane VIP ličnosti Srbije.

Loading...
3 Comments

3 komentara

 1. maja

  17/08/2012 at 8:39 pm

  Ko su ovi?

 2. Patuljak iz New-Yorka

  17/08/2012 at 8:55 pm

  cudo nema Stanije :D ahahaha propustila ovo desavanje :D za divno cudo ……. xoxo od P.iz.N.Y.

 3. nanana

  20/08/2012 at 2:31 pm

  “Ko su ovi?” a da su stavili jelenu karleusuili staniju, svi biste znali ko je.. uzas :)

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To Top