Prati nas

Preboleo Natašu: Vlada sa problematičnom manekenkom?!

Extra

Preboleo Natašu: Vlada sa problematičnom manekenkom?!

Da li su u vezi?

Da li su u vezi?

Sudeći po gradskim pričama, bilo je potrebno dva meseca da maneken Vlada Vukasnović preboli raskid sa Natašom Bekvalac i okrene se novoj ljubavi.

Devojka koja se pohvalila zajedničkom fotografijom na Instagramu je bivša devojka fudbalera Lole Smiljanića, manekenka Jovana Švonja, sa kojom je Vlada navodno imao prolaznu avanturu pre nekoliko godina.

“Posle raskida s Natašom Vlada je shvatio da mora da nastavi dalje i dao je šansu Jovani. Dosta vremena provode zajedno.” – kaže izvor.

Inače, manekenka ima poprilično problematičnu prošlost – dospela je u žižu javnosti kada je pokušala, pre nekoliko godina, da se ubije skočivši u Dunav sa Mosta slobode zbog svađe sa manekenom Slavkom Moljcem, s kojim je bila u vezi. Sledeća nesreća je bila kada je u Sremskoj Mitrovici upala u vrelo i zadobila teške opekotine.

Kakav su par Vlada i Jovana?

Redakcija Tracara.com5 komentara

5 Comments

 1. jelena

  15/04/2014 at 7:20 pm

  Ko zna od tad je ova slika,tracaro obavila si slike vlade sa novom frizurom potpuno drugacijom nego ovde,posle raskida sa natasom.dakle,ili mu je kosa magicno porasla preko noci ili je radio nadogradnju!

 2. Troll

  15/04/2014 at 8:10 pm

  Isti kos, isti sljam … Adem Ljajic, Lola, Volkov, Kole … od jednog do drugog …

 3. Mladen

  15/04/2014 at 9:14 pm

  Evo vidi se da se da prebolet bivšo tako i ja kažem i ja preboleo bivšu ljubav samo ja imam druge probleme….

 4. ZaZarazna

  16/04/2014 at 8:55 am

  Ako tako brzo zaskače kojekakve budale onda znači da NIJE PREBOLEO.

 5. Bivsa na Lolu

  17/04/2014 at 7:40 pm

  Ma imali da neka nije bila sa Lolom Smiljanjicem(Jelena Zezelj koja je sad sa boljim frajeron citaj Cankom,Dejana,Mina itd…) ,on to ima neki kalup pa ih stancuje,dok ih on ne propusti kroz sake nista od njihove popularnosti :P blajk bljak bljak

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To Top