Prati nas

Predsednički izbori kao tema nove sezone serije ‘American Horror Story’

Hot!

Predsednički izbori kao tema nove sezone serije ‘American Horror Story’

(foto: Instagram/americanhorrorstory)

(foto: Instagram/americanhorrorstory)

Najavljena je i 7. sezona serije American Horror Story, a njen kreator Ryan Murphy potrudio se da intrigantnim zapletima zainteresuje publiku, te otkrio neke zanimljive detalje.

On je u intervjuu za E! News rekao da će biti i zastrašujuće ali i veoma zabavno i dodao: “Svako ko je glasao na proteklim izborima, posebno će uživati u događajima koji nas očekuju”. 

On je i u emisiji Watch What Happens Live iz svog ugla govorio o nastupajućoj sezoni i priznao da će akcenat biti na političkim temama, te da su izbori nezaobilazan detalj kome će se mnogi radovati. Upitan da li će se u seriji naći i lik Donalda Trumpa, odgovorio je: “Možda”, i tako ostavio publici dosta prostora za uzbuđenje i iščekivanje novih epizoda.

Murphy nije želeo da otkriva više detalja o misterioznoj, novoj sezoni, ali obećao da će biti neverovatnih dešavanja i scena. On je ranije govorio da je ovo njegova tajna sezona, te da je za njega bila pravi eksperiment.

Zasad je potvrđeno samo da će Evan Peters Sarah Paulson ponovo na sebe preuzeti glavne uloge.1 komentar

1 komentar

  1. nenad

    16/02/2017 at 5:09 pm

    Ammmmm okej…..inace daj i Angeli Basset glavnu ulogu i da tipa ne bude klasik crnkinja iz geta ako ‘oces fenomenalnu glumu

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To Top