Prati nas

Prelistajte novi broj magazina Scfi Serije+!

Serije

Prelistajte novi broj magazina Scfi Serije+!

Da fanovi Jelene Karleuše seku vene za ovom pevačicom, već je svima poznato, ali smo ostali iznenađeni pred informacijom da oni otkidaju i za kvalitetnim serijama zapadne produkcije!

“U jednom od prošlih brojeva objavili smo intervju sa gospođom Karleušom-Tošić i ostali smo šokirani količinom njenih fanova koji su nakon toga postali i naši verni čitaoci!” otkrila nam je Mila Dimitrijević, izvršna urednica Scifi Serije+, najprisutnijeg online magazina u Srbiji.

“Digitalne trafike, novi termin na domaćem izdavačkom tržištu, jesu mesta na kojima se pojavljuje naš interaktivni baner, tako koncipiran da se stranice na njemu praktično same obrću pred očima posetilaca sajtova na kojima se baneri nalaze. Upravo zato i imamo tako neverovatan broj čitalaca – ljude danas jednostavno mrzi da klikću, ako ne moraju. Na ovaj način, oni samo posmatraju baner i čekaju da se stranice izvrte na sadržinu koja njima najviše odgovara, a za one zaista nestrpljive, posedujemo i interaktivni sadržaj, gde samo jednim klikom na broj stranice, čitalac biva automatski usmeren na tekst koji baš njega zanima!

Na ovaj način, postali smo magazin sa najkonfornijim načinom čitanja u regionu! Na spisku naših digitalnih trafika nalazi se i Tracara.com, sa kojim imamo sjajnu saradnju, ali i jedan od razvijenijih fan sajtova JK, sa koga akumuliramo takođe neverovatnu bazu čitalaca!” rekla je Dimitrijevićeva.

Na pitanje kako se nose sa činjenicom da su online magazini u Srbiji nešto novo, te da još spadaju u medije koji ovde nemaju dugu tradiciju, Mila Dimitrijević kaže: “To je donekle tačno, ali baš zato je i sve tako uzbudljivo! Saradnici, redakcija, klijenti, partneri… Svima nama je ovo novo iskustvo i konstantno otkrivano nove načine na koje je moguće iskoristiti online magazine i tako čitaocima pružiti sasvim novo iskustvo uživanja u ovom mediju. Ujedno, na nama je i velika odgovornost, jer započeli smo nešto na šta se danas mnogo ugledaju – nakon nas je pokrenuto još nekoliko online magazina, na različite teme i svi su zaista sjajani! Čini mi se da je online izdavaštvo sjajna prilika kako za izdavače, tako i za oglašivače u Srbiji, uzevši u obzir da je ovde još novo, sveže i neistrošeno, a da su čitaoci željni novih, kvalitetnih i naravno besplatnih medija.”

Ovom prilikom vam donosimo i novi broj magazina Scifi Serije+!

Kliknite na Expand za punu veličinu magazina!

Loading...


9 komentara

9 Comments

 1. Xoxo

  20/12/2012 at 1:25 pm

  Aaaaaaa. American Horror Storz <3 Odlican magazin. Samo napred!

 2. Alexa

  20/12/2012 at 2:54 pm

  Magazin o serijama koje volim, a jos i besplatan. Ma, vrh!

 3. Kul

  20/12/2012 at 2:56 pm

  Kul:)

 4. Mahala125

  20/12/2012 at 2:56 pm

  Odlican broj!

 5. Iko2

  20/12/2012 at 2:59 pm

  Super magazin, ali mi nedostaje rubrika Top 10…

 6. Joka93

  20/12/2012 at 6:00 pm

  Dok ima Vampirskih dnevnika i Strebera sve je super!

 7. Mikica

  20/12/2012 at 8:08 pm

  totalno profi, bas je falilo ovako nesto kod nas (:

 8. nina

  20/12/2012 at 9:09 pm

  sjajan casopis, otkrili su mi mnoge dobre serije, preporucujem

 9. KatiCa

  20/12/2012 at 9:18 pm

  e da, bilo je ranije na trafici da se kupi. lepo izgleda i ovako :)

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To Top