Prati nas

PREMIJERA: Emina Jahović – Protiv svih

Hot!

PREMIJERA: Emina Jahović – Protiv svih

Pevačica predstavila novi zvuk (foto: screenshot)

Pevačica predstavila novi zvuk (foto: screenshot)

Emina Jahović predstavila je spot za pesmu Protiv svih, prvi singl sa povratničkog albuma Dalje.

Pevačica ovu pesmu opisuje kao “potpuno novi zvuk na Balkanu koji ce obeležiti vrelo leto” a kadrovi iz spota snimani su na crnogorskom primorju.

Emina je ujedno bila i tekstopisac svih pesama koje se nalaze na novom albumu, dok je Darko Dimitrov bio muzički producent koji je tekstove dodatno obogatio neverovatnim ritmom i potpuno novim zvukom na ovim prostorima.

Pogledajte spot.


Loading...
3 komentara

3 Comments

 1. :)))

  23. 07. 2017. at 14:29

  Ne mogu ja tu njenu njanjavost i pekavost nikakooo :D Muzika nije losa, moderna ali zasto ovako spora…tekstove nek joj neko drugi pise. Ja imam utisak da ona žena samo po tržnim centrima nastupa zato joj je muzika tako i mlaka…

 2. M

  23. 07. 2017. at 17:13

  Kao i uvek..nikakve veze s vezom. Text Gospode pomiluj, muzika je ok, polako joj se glava pretvara u silikon ali i dalje je ocuvana…samo je pitanje kada ce joj se usne pretvoriti u kobasice….

 3. Sunny

  23. 07. 2017. at 22:24

  Ja nju ne razumem. Udala se za čiveka sa kojim živi istnski život jer seta i onda je gkedam u gaćama golu, izoperisanu na bilbordima za rublje?? Ona piše tekstove i oeva jer joj je dosadno? Ok je to draga ako radiš za sebe a ne ne javno i zeliš priznanje za to, ali čemu to zašto? Šta joj to nedostaje pa traži pažnju nepoznatih ljudi? A video? Muzika? Kao što reče drugar gore, njanjovo, sporo glupavi bre. Izobličila se a tekst? Bruka, prosto, bruka.

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top