Prati nas

Premijera Madonninog filma

Film

Premijera Madonninog filma

Madonna u novoj ulozi, sa druge strane kamere.

Madonna u novoj ulozi, sa druge strane kamere.

Filth and Wisdom, film u kome se Madonna prvi put predstavila kao scenaristkinja, rediteljka i producentkinja, gledaoci MTV kanala premijerno mogu da pogledaju u utorak u 21:00 u okviru Tuesday Movie Night serijala.

Ostvarenje iz 2008. godine prati troje mladih koji žive u Londonu i pokušavaju da ostvare svoje snove dok rade najrazličitije bedne poslove. Glavni junak Madonnine komične drame je ukrajinski imigrant Andriy Krystiyan, zvani A. K., pesnik i samoproklamovani filozof koji sanja da postane svetska zvezda. Slavu će mu doneti njegov bend Gogol Bordello zahvaljujući jedinstvenom stilu koji kombinuje cigansku muziku i pank zvuk. A.K., koga inače tumači Eugene Hutz, stvarni frontmen benda Gogol Bordello, živi sa dve devojke, lepom balerinom Holly koja zarad preživljavanja radi kao striptizeta, i sa Juliette, koja, dok radi kao apotekarka, sanja o odlasku u Afriku gde će se brinuti o gladnoj deci.

Madonna kaže da je svojim filmom želela da uhvati deo beskompromisnog nagona mladih i talentovanih ljudi, koji veruju u sebe i da mogu da postignu uspeh.

“Jedna od tema koje istražujem u filmu je borba mladih sa teškoćama i kada razmišljam o počecima sopstvene karijere bez problema mogu da se setim tih teških trenutaka kao da je bilo juče”, rekla je Madonna.

Filth and Wisdom sadrži nekoliko pesama sastava Gogol Bordello, a saradnju sa njima Kraljica popa je započela nakon njihovog zajedničkog nastupa na londonskom Live Earth koncertu.

Tracara.com


Loading...
1 komentar

1 komentar

  1. pifi

    18. 07. 2014. at 19:17

    msm da ce biti s*anje

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top