Connect with us

Preseo joj odmor: Katarina Grujić opljačkana u Grčkoj

Šokantno

Preseo joj odmor: Katarina Grujić opljačkana u Grčkoj

Katarina Grujić boravi na crnogorskom primorju već dva meseca, gde vikendom ima nastupe a radnim danima uživa u svojoj kući.

Katarina Grujić boravi na crnogorskom primorju već dva meseca, gde vikendom ima nastupe a radnim danima uživa u svojoj kući.

No, prošle nedelje doživela je neprijatnost: nakon što se vratila sa plaže, shvatila je da joj je kuća obijena i da je opljačkana.

“Kaća je na plažu otišla oko 11 sati ujutro sa dve drugarice i naravno zaključala kuću, ali kada se vratila, kapija je bila otvorena, a vrata od letnje kuhinje obijena. Brzo je pregledala taj deo kuće, shvatila da su iz sobe u kojoj spava ukradene dijamantske minđuše u vrednosti od oko 3.000 evra, koje je dobila od sestre,” priča izvor tabloida Svet.

“Mnogo se iznervirala, ali dobra stvar jeste to što lopovi nisu uspeli da obiju druga ulazna vrata, koja vode u ostatak kuće, jer su posebno zaštićena, ali i ovo ju je baš potreslo. Posle toga angažovala je momka koji je čuva na nastupima da bude uz nju i danju i noću sve vreme dok je u Budvi”, objašnjava izvor blizak pevačici.


Loading...
Pročitaj ceo tekst
Oglas
2 Comments

2 komentara

  1. luku

    30/07/2017 at 10:55 pm

    Kazem da niste normalni

  2. Miljan

    31/07/2017 at 9:41 am

    Pisac naslova nije pisao tekst ?

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ne propustite

To Top
error: Hvala što nas čitate! © 2017 Tračara