Prati nas

Pretnje smrću voditeljkama ‘Parova’

Pretnje smrću voditeljkama ‘Parova’

Voditeljkama stižu ozbiljne preteće poruke na društvenim mrežama (foto: Instagram)

Voditeljkama stižu ozbiljne preteće poruke na društvenim mrežama (foto: Instagram)

Voditeljke Parova Jelena Petković i Bojana Ristivojević dobijaju preteće poruke, a ima i onih koji su otišli toliko daleko da im čak poručuju da će im igrati na groblju.

Kako prenosi Kurir, Bojana ne obraća pažnju na pretnje, dok se Jelena uznemirila pošto je većina njih upravo njoj upućena. I to od muškarca Milana L., koji joj svakog dana piše na Instagramu. Pored toga što je naziva ‘pijandurom’ i ‘kur*om’, vređa i njenu porodicu.

“Bog sve vidi, ovog puta će biti drugačije, spaliću te na lomači! Pocepaću ti lobanju testerom. Baciću delove tvoga tela životinjama”, stoji u jednoj od poruka, nakon čega je pomenut i stric učesnice rijalitija Dalile Moreno, koji je vehabija:

“Mrtva kur*o, grob ti je*em. Kada izađeš iz Srbije, druga pravila važe. Je*ale vam vehabije mater, a Dalilin stric ti je*o mrtvo dete na porođaju”.

Jelena je o pretnjama obavestila i policiju (foto: Instagram)

Jelena je o pretnjama obavestila i policiju (foto: Instagram)

Osoba koja je uputila ove pretnje Jeleni dotakla se i Bojane Ristivojević. Zašto ovu šabačku kur*u zovu sprženo lice? Kažu da lepo jaše na konjima i po konjima, napisao je u jednoj poruci, a onda se verbalno obračunao i sa ostalima koji rade na Happa televiziji. “Svim ženama zaposlenima na “srećnoj televiziji” poručio je da im želi da rađaju mrtvu decu”.

Jelena Petković je uplašena za svoj život i posle ovih pretnji ne oseća se bezbedno, pa je sve prijavila policiji i istražni postupak je u toku. “Sve poruke sam dostavila policiji. Zaista sam uplašena. Ne mogu da verujem kakvih bolesnih mozgova ima i čime se sve ljudi bave. I Bojanu pominju u porukama koje su mi poslate. Stvarno ne znam ko stoji iza svega niti zašto to radi”, rekla je voditeljka za Kurir.

Bojana Ristivojević je o ovom incidentu samo rekla: “Treba obraćati pažnju na lepe stvari, te koji mi šalju preteće poruke, odmah blokiram. Time se ne opterećujem i ne obraćam pažnju”.


Klikni da komentarišeš

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Iz kategorije

Poslednje vesti

Advertisement

Popularno

Advertisement
To Top