Connect with us

Prevario ga drug: Glumac ostao bez stana i novca!
Šokantno

Prevario ga drug: Glumac ostao bez stana i novca!

Zbog prevare od strane najboljeg prijatelja glumac je ostao i bez stana i bez novca (foto: Tanjug)

Zbog prevare od strane najboljeg prijatelja glumac je ostao i bez stana i bez novca (foto: Tanjug)

Jedan od omiljenih srpskih glumaca, Zoran Cvijanović, zbog prevare najboljeg prijatelja i saradnika ostao je bez stana i novca.

Zoran je u vreme svoje najveće popularnosti, početkom 2000. godine pokrenuo biznis vezan za reciklažu sa najboljim prijateljem, inače veoma uspešnim filmskim producentom koji je finasirao neke od ključnih domaćih filmova. U ovaj ozbiljan posao Zoran je, sa još jednim rođakom, uveo dotičnog producenta. Glumac je zahvaljujući svome radu svuda lako otvarao vrata, zajedno su podizali kredite, kupljene su skupe mašine. Međutim, Cvijanovićev ‘prijatelj’ imao je drugačije namere o kojima popularni, i očiglendo, naivni glumac nije znao ništa.

Producent je, kako stoji u naredbi o sprovođenju istrage u Prvom osnovnom sudu, tražio da mu Cvijanović prepiše svoj udeo u zajedničkoj firmi, lažno mu predstavljajući da je to potrebno zbog podizanja još jednog kredita.

Iako je verovao prijatelju posato je žrtva prevare (foto: Barinfo)

Iako je verovao prijatelju posato je žrtva prevare (foto: Barinfo)

Međutim, kredit nikad nije podigao, a onda je odbio da vrati Cvijanoviću njegov deo firme. Sve je postalo još komplikovanije kada je Cvijanović i poslednju ušteđevinu koju je čuvao za ćerkino školovanje dao svom ‘prijatelju’. Pošto tužbe koje je pokrenuo nisu uspevale, Cvijanović je upao u velike finansijske probleme, a poslednja loša vest je stigla ovih dana. Glumac je morao da izađe iz svog stana koji nije uspeo da isplati, iakao ga je preduzimač čekao dve godine. Dug od 70.000 evra bio je prevelik za preduzimača i Cvijanović se doslovno našao na ulici.

“Nema gde da prespava u Beogradu. Ostao je bez svega. U potpunom je rasulu. Nije mogao da sanja da će ovako da završi”, kaže izvor upućen u problem sa kojima se suočio glumac.

Pročitajte još i:  Stanija doživela saobraćajnu nesreću!

Nadamo se da će se neprijatna situacija uskoro rešiti i da će velikan našeg glumišta uspeti da povrati svoju imovinu.

Loading...
1 komentar

1 komentar

  1. Alexandar

    27/08/2015 at 6:10 pm

    uzas, dobar i smesan glumac, neverujem jednostavno da niko ne zeli da mu pomogne…

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To Top