Prati nas

Previše je bogat: George Clooney odustaje od glume

Vesti

Previše je bogat: George Clooney odustaje od glume

 Čini se da holivudsku legendu Georga Clooneyja nećemo skoro gledati na velikom platnu, jer kako je nedavno izjavio, gluma mu nije na listi prioriteta.

Naime, slavni glumac za sada odustaje od glumačke karijere, jer smatra da se time dugo bavio i da mu novac više ne treba.

‘’Već dugo vremena se bavim glumom, a imam 56 godina. Nisam više momak koji osvaja devojke, ili barem ne bih trebao biti’’, izjavio je Clooney u nedavnom intervjuu, pa dodao: ‘’Glumom sam nekada plaćao račune, ali sada sam prodao firmu za milijardu j*benih dolara. Pare mi ne trebaju’’.

Ipak, glumac dodaje i da će definitivno prihvatiti dobru ulogu u nekom kvalitetnom filmu. Problem je u tome što takve filmove više ne prave.


‘’Iako pogledate šta sm radio poslednjih 15 godina, primetićete da su to sve uloge koje niko nije trebalo da dobije da se ja nisam založio sa njih. Niko nije želeo da napravi Good Night and Good Luck, Michael Clayton ili Up in the Air. Ja sam se borio da se ti filmovi snime. Pitt radi isto to. Brad isto zna kako da iskoristi status zvezde’’, rekao je glumac za kraj

Klikni da komentarišeš

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Iz kategorije Vesti

To Top