Pridruži se akciji “Uradi nešto!”

Objavljeno: 23.04. 15:42

Evo jedne zanimljive građenske akcije, kojoj možete da se priključite i nešto promenite u našem društvu.

Telekom Srbija pokreće portal Uradi nešto! kako bi motivisao građane da sami predlože i realizuju projekat koji doprinosi pozitivnim promenama u njihovom neposrednom okruženju.

Na portalu  će se odvijati konkurs, a pojedinci, udruženja ili institucije koji predlože projekte za poboljšanje uslova života, svog okruženja, unapređenje infrastrukture, socijalne inkluzije, kulture, obrazovanja, i osvoje najviše glasova građana, od Telekoma Srbija će dobiti potrebna sredstava za realizaciju svojih ideja.

Uslovima konkursa predviđeno je da za jedan projekat može biti izdvojeno najviše 500.000 dinara, a ukupan budžet za prvi ciklus konkursa iznosi 4 miliona dinara. Telekom Srbija planira da tokom jedne godine u dva navrata organizuje konkurs na koji će građani moći da prijavljuju svoje projekte.

Za svaku dobru ideju potrebno je osmisliti sve neophodne korake – realno isplanirati sredstva, uverljivo objasniti ideju putem video snimka ili prezentacije, i prijaviti je na portalu Uradi Nešto!. Svi zainteresovani kreativni pojedinci i organizacije koji žele da učestvuju na konkursu, treba da se do 3. juna registruju na pomenutom portalu, popune jednostavan on-line formular i prilože kratak video snimak ili prezentaciju kako bi dodatno predstavili svoju ideju.

Pobednike će izabrati posetioci portala koji će, nakon isteka prijavnog roka, od 11. do 24. juna glasati za najinventivnije i najsvrsishodnije predloge. Predlozi koji dobiju najviše glasova građana biće realizovani uz finansijsku podršku Telekoma Srbija.


ŠTA VI KAŽETE? Ostavite komentar


Komentari koji sadrže vređanje i širenje mržnju, kao i netoleranciju biće obrisani. Ukoliko želite sličicu pored komentara, registrujte se na sajtu www.gravatar.com

2 komentara

 1. lenaloveyou@gmail.com'

  Love you

  Phhhh………

  Thumb up 2 Thumb down 2

 2. blinkstar92@gmail.com'

  Anchycic

  Svaka cast!

  Thumb up 1 Thumb down 0

milena-ceranic1
Hot or not

Milena Ćeranić drastično promenila frizuru

Otkako se pojavila na našoj muzičkoj sceni, pevačica Milena Ćeranić imala je dugu smeđu kosu, koja je bila njen zaštitini znak.