Prati nas

Pridruži se akciji “Uradi nešto!”

Vesti

Pridruži se akciji “Uradi nešto!”

Evo jedne zanimljive građenske akcije, kojoj možete da se priključite i nešto promenite u našem društvu.

Telekom Srbija pokreće portal Uradi nešto! kako bi motivisao građane da sami predlože i realizuju projekat koji doprinosi pozitivnim promenama u njihovom neposrednom okruženju.

Na portalu  će se odvijati konkurs, a pojedinci, udruženja ili institucije koji predlože projekte za poboljšanje uslova života, svog okruženja, unapređenje infrastrukture, socijalne inkluzije, kulture, obrazovanja, i osvoje najviše glasova građana, od Telekoma Srbija će dobiti potrebna sredstava za realizaciju svojih ideja.

Uslovima konkursa predviđeno je da za jedan projekat može biti izdvojeno najviše 500.000 dinara, a ukupan budžet za prvi ciklus konkursa iznosi 4 miliona dinara. Telekom Srbija planira da tokom jedne godine u dva navrata organizuje konkurs na koji će građani moći da prijavljuju svoje projekte.

Za svaku dobru ideju potrebno je osmisliti sve neophodne korake – realno isplanirati sredstva, uverljivo objasniti ideju putem video snimka ili prezentacije, i prijaviti je na portalu Uradi Nešto!. Svi zainteresovani kreativni pojedinci i organizacije koji žele da učestvuju na konkursu, treba da se do 3. juna registruju na pomenutom portalu, popune jednostavan on-line formular i prilože kratak video snimak ili prezentaciju kako bi dodatno predstavili svoju ideju.

Pobednike će izabrati posetioci portala koji će, nakon isteka prijavnog roka, od 11. do 24. juna glasati za najinventivnije i najsvrsishodnije predloge. Predlozi koji dobiju najviše glasova građana biće realizovani uz finansijsku podršku Telekoma Srbija.2 komentara

2 Comments

  1. Love you

    23/04/2012 at 7:27 pm

    Phhhh………

  2. Anchycic

    24/04/2012 at 6:12 pm

    Svaka cast!

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To Top