Prati nas

Princeza Diana je ubijena u vozilu hitne pomoći?

Šokantno

Princeza Diana je ubijena u vozilu hitne pomoći?

Bila je najvoljeniji član britanske kraljevske porodice

 

Prema pisanju američkog tabloida Globe, britanska princeza Diana nije poginula u automobilskoj nesreći, već je ubijena na putu do bolnice.

Magazin Globe objavio je na svojoj naslovnici šokantnu tvrdnju da je princeza Diana 1997. godine u Parizu ubijena i to nakon što su je u vozilu hitne pomoći prevozili u bolnicu. Svoju priču magazin je potkrepio izjavama istražitelja koji je navodno razrešio misteriju oko smrti slavne britanske princeze.

Nagađanja oko smrti Lady Di bilo je i pre, a vreme će pokazati da li je ovo istina ili još jedna u nizu izmišljotina.

F.Y./Tracara.com
Foto: Mirror.co.uk

Loading...


8 komentara

8 Comments

 1. selgomez

  14/10/2012 at 2:02 pm

  sve je moguce…lady d:(((

 2. Hristijan

  14/10/2012 at 3:02 pm

  “Prema pisanju američkog tabloida Globe” Sad mi je sve jasno!

 3. Neka_Mala

  14/10/2012 at 4:44 pm

  i jest ubijena,njena smrt je sve osim “nesretnog slucaja”,ubijena je jer je bila COVJEK kojih danas rijetko ima,skoro pa nikako,bila je za pravdu i istinu,a to bode lazljivce,smetala im je i nazalost iscenirali su taj “nesretni slucaj”

 4. bibi

  14/10/2012 at 6:45 pm

  kakvo bajato otkrice!!zgranuli bi se,da nismo znali da je smaknuta…

 5. Tora

  14/10/2012 at 9:06 pm

  Veliki sam obožavalac i poštovalac lika i dela nekadašnje princeze od Velsa. Uvek se zauzimala za one koji nisu tako privilegovani kao ona, bavila su humanitarnim radom, lično učestvovala u čišćenju minskih polja i, prema rečima njenih sinova, bila je savršena majka. Ipak, Dajana nije bila svetica. Mnogi njeni poznanici tvrde da je Dajana bila hirovita, željna pažnje i opsednuta svojim imidžom u javnosti, kao i da nikada nije nameravala da se uda za Dodija Fajeda, već je namerno bila s njim da bi nervirala kraljevsku porodicu. Sve u svemu, Dajana očigledno nije bila spremna na ono u šta se upustila onda kada se udala za Čarlsa, što ni ne treba da čudi s obzirom na to da je tada imala samo dvadeset godina. Ali, ruku na srce, činjenica je da se nije ponašala “kako treba”. Optuživala je Čarlsa da ima ljubavnice, a i sama je imala ljubavnike, kao što je bio Džejms Hjuit. Ali, ljudi uvek gledaju samo onu svetlu stranu njene ličnosti i zato vole da pletu teorije zavere oko njene smrti. Ne poričem da je možda ubijena, ali je isto tako sasvim moguće da je njena smrt bila prosto nesrećan slučaj. Valjda je nama običnim ljudima neverovatno da jedna princeza može da strada u nečemu tako običnom kao što je saobraćajna nesreća.

 6. Jovana :-)

  17/10/2012 at 1:41 pm

  Elizabetha ju nije volela,tako da,sve je moguće :-// :-(

 7. J.V.C

  17/10/2012 at 1:43 pm

  U kraljevskoj porodici je pojedinci nisu voleli,ali zato je narod uvek osećao samo ljubav i divljenje prema ovoj velikodušnoj princezi. Iskreno,mislim da je ubijena.

 8. tonka

  18/01/2014 at 4:51 pm

  nije upijena nego lažljivi paparazi žele oprati svoj obraz jer je nastradala bježeći od njih a ni lekari joj nisu mogli odmah prići jer su oni prvo morali”okinuti” koju sliku kako vam nije jasno da ”peru svoj obraz” uostalom vreme će pokazati istinu Jovana nemaš nikakva prava optuživati aktualnu englesku kraljicu koju tek tako zoveš Elizabeta ”koda je s tobom ovce čuvala”

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To Top