Prati nas

Prirodna lepotica: Voditeljka pokazala lice bez šminke

Bez šminke

Prirodna lepotica: Voditeljka pokazala lice bez šminke

Katarina je jedna od naših najlepših voditeljki (foto: Instagram.com/katarina_sismanovic)

Katarina je jedna od naših najlepših voditeljki (foto: Instagram.com/katarina_sismanovic)

Katarina Šišmanović važi za jednu od najatraktivnijih voditeljki na našim programima. Lepa brineta ostavlja bez daha u emsijama koje vodi, ali i u opuštenom izdanju ona izgleda sjajno.

To je pokazala selfi fotografijom na kojoj pozira bez šminke. Ovaj njen hrabar potez izazvao je oduševljenje njenih pratilaca koji su Katarinu obasuli komplimentima.

A photo posted by Katarina Sismanovic (@katarina_sismanovic) on

Voditeljki su mnogi fanovi poručili da je ovako lepša i da uopšte ne treba da se šminka, a vi sami procenite kako vam se više dopada – sa šminkom ili bez nje.


Loading...
3 komentara

3 Comments

 1. zvonko janičijević

  12/12/2016 at 11:49 am

  LIČI KAO DA IMA 60.GODINA.TO ZNAČI ŠTA NAPRAVI ŠMINKA.NIJE BAŠ DOBRO ZA LICE ŠMINKA NAPRAVI BOLEST.PUNI POZDRAV DR.DOC.ZVONKO JANIČIJEVIĆ

 2. DR.ZVONKO JANIČIJEVIČ

  20/12/2016 at 10:23 am

  draga duša moja neču te više ljutiti izvini za sve znam,da ti je sada teško.bilo šta ti treba ču ti upomoč.bila si najbolja voditeljica i moja pokojna majka te je jako voljela gledati.šta je bilo 25.3.2016 zaboravima oba dva.bilo šta ti treba sam ja tu.dr.doc.zvonko janičijević

 3. DR.ZVONKO JANIČIJEVIČ

  20/12/2016 at 10:24 am

  draga duša moja neču te više ljutiti izvini za sve znam,da ti je sada teško.bilo šta ti treba ču ti upomoč.bila si najbolja voditeljica i moja pokojna majka te je jako voljela gledati.šta je bilo 25.3.2016 zaboravima oba dva.bilo šta ti treba sam ja tu.dr.doc.zvonko janičijević katarina šišmanović si najbolja voditeljica srbije izvini za sve.

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To Top