Prati nas

Priveden Mateja Kežman!

Šokantno

Priveden Mateja Kežman!

Prema pisanju dnevnog lista Kurir bivši fudbaler Partizana Mateja Kežman noć između nedelje i ponedeljka proveo je u pritvoru. Proslavljeni fudbaler bio je lišen slobode na osam sati jer je vozi pod dejstvom alkohola.

Kežman je završio na trežnjenju zato što je vozio sa 1,3 promila alkohola u krvi. Navodno, Kežman je negirao da je bilo šta pio i odbijao da uradi alko test. Zbog toga ga je patrola saobraćajne policije odvela na VMA, gde su lekari utvrdili da je proslavljeni fudbaler ipak pio.

“Pošto je imao više od 1,2 promila alkohola u krvi, Kežman je iz bolnice odveden u policijsku stanicu na trežnjenje. Tamo je proveo osam sati, posle čega je pušten, a patrola saobraćajne policije ga je prebacila do Ljermontovljeve ulice, gde mu je bio automobil”, izjavio je izvor Kurira i dodao da će protiv bivšeg fudbalera biti podneta prijava.4 komentara

4 Comments

 1. Nickii

  10/04/2012 at 12:30 pm

  Uopste mi nisu jasni ovi ljudi sto sedaju za volan pijani ili nadrogirani. Ajde sto ugrozavaju svoju bezbednost, ali neko peti moze da nastrada zbog njihovih nepromisljenih gluposti, ni kriv ni duzan.

 2. Selena

  10/04/2012 at 12:56 pm

  @Nickii Budala je uvek bilo i bice ih. Meni nije jasna policija, tj pravosudni sistem koji iste te budale ne sankcionise. Ubacis parice u dzep i sve se zaboravi…Dosta vise sa tim!!!

 3. Leki

  10/04/2012 at 2:20 pm

  Ma strasnoo…Ugrozava svoj kao i tudje zivote…Krivicno delo…:O

 4. Pingback: Razvodi se Mateja Kežman? | Tračara

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To Top