Prati nas

Prljava igra Maje Nikolić: Stanijina majka je ološ jer je nju rodila!

Šokantno

Prljava igra Maje Nikolić: Stanijina majka je ološ jer je nju rodila!

Da li pevačica pokušava da stvori novi sukob? (foto: Svet)

Da li pevačica pokušava da stvori novi sukob? (foto: Svet)

Pevačica, Maja Nikolić, očigledno je odlučila da dolije ulje na vatru i još više rasplamta sukob sa Stanijom Dobrojević.

Naime, Nikolićeva je oplela po Stanijinoj mami, Slavici nazivajući je ološom. “Stanijina majka je ološ! Ološ je zato što je nju rodila! Ne može majka starlete da bude akademski građanin, već ološ! Ja sam u neverici da neko može da dozvoli svom detetu da bude straleta. Kako je mogla ćerki da dopusti da postane starleta? To znači da i ona nije bolja! Ja ne bih ni rađala kada bi trebalo da dozvolim da mi dete postane to”, pričala je Nikolićeva, dok ju je nekoliko farmera nemo slušalo.

Za ovu salvu uvreda Stanijina majka je ukratko izjavila: “Ne želim da komentarišem to. Iskreno, nisam ni gledala rijaliti kada je Maja to pričala. Za sve što je vezano za “Farmu” obratite se Stanijinom PR timu.”

Stanija sa majkom (foto: Rajko Ristić)

Stanija sa majkom (foto: Rajko Ristić)

Starleta nije bila u blizini kada je pevačica vređala njenu mamu, a sigurno će Majine reči doći do nje, kada će se dogoditi novi sukob jer je poznato da Stanija ne dozvoljava da joj se pominje porodica.

Šta vi mislite, da li je ovo još jedna u nizu prljavih igara Maje Nikolić, kako bi izazvala svađu i bila u centru pažnje?

IZVOR: ALO.RS/KURIR.RS


Loading...
3 komentara

3 Comments

 1. *STARSHIP

  05. 10. 2015. at 22:25

  BRAVO TRACARICE POCELA SI DA BRANIS POZNATE PROSTITTUTKE

 2. Ana

  05. 10. 2015. at 23:50

  Ni prva ni poslednja dr*lja ako to jeste, sta se uvatila zenske ko pijan plota, nije nikog ubila ako se prodaje. Za razliku od presvete Maje bar ima elementarnu kulturu i neki bonton !

 3. Iv

  06. 10. 2015. at 10:41

  Ju ju ju a sta je onda tek njena majka …

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top