Prati nas

Problematični glumac uhapšen zbog vandalizma!

Šokantno

Problematični glumac uhapšen zbog vandalizma!

Njegovo hapšenje nikoga nije iznenadilo (foto: ADA COUNTY SHERIFF)

Njegovo hapšenje nikoga nije iznenadilo (foto: ADA COUNTY SHERIFF)

Glumac Nicholas Brendon, domaćoj publici poznat po ulozi Xandera u seriji Buffy ubica vampira, uhapšen je u petak uveče u Boiseu, u američkoj državi Idaho.

Ovaj četrdesettrogodišnji glumac, optužen je za dva prekršaja – zlonamernu povredu imovine i pružanje otpora policiji prilikom hapšenja.

Nekoliko dana pre hapšenja, na Nicholasov Twitter stigao je veliki broj poruka od fanova, koji su pisali kako jedva čekaju da ga vide i fotografišu se sa njim na prvoj godišnjoj konvenciji popularnih serija pod nazivom Tree City Comic Con, na kojoj je glumac najavljen kao specijalan gost. Međutim, fanovima želja nije ispunjena – Nicholas je uhapšen samo par sati pre početka konvencije.

U policijskom izveštaju sa lica mesta navedeno je da je Brendona policiji prijavila uprava hotela, nakon što je glumac verovatno pod dejstom alkohola ili narkotika, počeo da lomi inventar hotela. Kada je policija pokušala da ga obuzda, Brendon je pružio otpor i pokušao da pobegne, nakon čega je uhapšen i odveden u pritvor.

Ovo nije prvi put da Brendon ima problema sa zakonom – u prošlosti je nekoliko put privođen zbog vandalizma i pružanja otpora prilikom hapšenja. Takođe, dva puta je išao na rehabilitaciju, prvi put 2004. godine zbog zavisnosti od alkohola, a drugi put 2010. godine zbog alkoholizma i tabletomanije.

J.V.M./Tračara


Loading...
1 komentar

1 komentar

  1. ...

    21/10/2014 at 2:16 pm

    Nikad ga nisam voleo u Buffy, bas mi je bio naporan lik.

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To Top