Prati nas

Pročitajte dnevni horoskop za nedelju, 16. septembar 2018. godine

Horoskop

Pročitajte dnevni horoskop za nedelju, 16. septembar 2018. godine

Nazad1 od 13

Merkur je u trigonu sa Plutonom, današnju nedelju obeležava jedna jaka energija koja će vas pratiti tokom celog dana i pozitivno iscrpeti, te ćete veče dočekati ispunjeni i zadovoljni sobom.

Bar na trenutak odagnaće vam se crne misli i slutnje, nekako ćete danas biti mentalno iznad svih stvari koje vas izjedaju iznutra, trošeći vam dragocenu energiju. Nakon dana kada možda nismo jasno sagledavali neke stvari, danas će nam biti sve kristalno jasno. Niko i ništa vas neće moći obmanuti, bićete vešti s rečima, ubedljivi, a i cenkanje će vam ići od ruke ukoliko budete u prilici da nešto prodajete ili kupujete. Merkur i Pluton, drugim rečima dublje poniranje u stvari, tajne, tajanstveni svet, nepoznato.

Moguće i vraćanje unazad, jer je Pluton retrogradan… Danas je i Merkur u sekstilu sa Jupiterom, bude se nade, raste samouverenost, pozitivne misli kuljaju, na poslovnom planu cveta sve čega se dotaknete.

U nastavku pročitajte dnevni horoskop za nedelju, 16.  septembar 2018. godine. Kliknite na strelice kako biste došli do svog znaka.Nazad1 od 13
Klikni da komentarišeš

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Iz kategorije Horoskop

To Top