Prati nas

Pročitajte dnevni horoskop za sredu, 12. septembar 2018. godine

Horoskop

Pročitajte dnevni horoskop za sredu, 12. septembar 2018. godine

Sreda je, dan odličan za svođenja računa, posebno ukoliko se nagomilalo, vreme je da budete vredni ako stalno odlagaste ono što čeka na vas, jer niko ne može drugi. Mesec je uveliko u znaku Škorpiona, on će vam doneti nemir zbog stanja u kom ste, nervozu zbog posla koji ste dozvolili da se nagomila, biće i napada panike. U svakom slučaju, uznemirenost duha i tela sleduje svima. Takav nam je Mesec na nebu i njegov položaj i ne preostaje nam ništa drugo nego da čekamo da sve prođe.

Kada je ljubav u pitanju, najbezbolnije prolaze oni koji su slobodni. Njih može zadesiti lepa kratka i neobavezna lepršava veza, dok ostali mogu proći kroz buru raskida, razvoda, gorkih pomirenja. Uran je takav u opoziciji sa Venerom, pun nepredvidivih situacija, uvek ekstreman, buran, glasan. Na vama je da budete oprezni kako i gde i šta radite i govorite.
Dan koji valja pregurati mudro i iskoristiti ga na pravi način uz što manje štete po sebe i druge, eto to nam je činiti danas.

U nastavku pročitajte dnevni horoskop za sredu, 12. septembar 2018. godine. Kliknite na strelice kako biste došli do svog znaka.Nazad1 od 13

Klikni da komentarišeš

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Iz kategorije Horoskop

To Top