Prati nas

Produkcija #TLZP se izvinila Nedi Ukraden i Ivanu Jevtoviću

Produkcija #TLZP se izvinila Nedi Ukraden i Ivanu Jevtoviću

Produkcija je izdala saopštenje za javnost u kom se izvinila takmičarima na propustu (foto: puls)

Produkcija je izdala saopštenje za javnost u kom se izvinila takmičarima na propustu (foto: puls)

Nakon propusta produkcije u polufinalnoj emisiji showa Tvoje lice zvuči poznato, kada su pevačica Neda Ukraden i glumac Ivan Jevtović greškom prozvani kao finalisti, čelnici Emotiona izdali su saopštenje za javnost u kom su se javno izvinili zbog greške.

Ovo je saopštenje za javnost produkcijske kuće Emotion:

“Ovim putem se javno izvinjavamo Nedi Ukraden i Ivanu Jevtoviću zbog situacije u kojoj su se našli tokom proglašenja finalista druge sezone emisije Tvoje lice zvuci poznato. Nakon sabiranja svih glasova koji su učesnici ostvarili tokom serijala i poena koji su dobili glasanjem publike u polufinalnoj emisiji, petoro učesnika imalo je izjednačen broj poena. U ovakvim situacijama, propozicije emisije nalažu da u finale ulaze takmičari koji imaju veći broj glasova publike. Međutim, pročitana su imena sa tabele redosledom bez obrađenih krajnjih rezultata, a ne imena takmičara koji su dobili najviše glasova publike. Ubuduće će biti izrađen software koji će automatski uzimati u obzir prednost koju sa sobom nose glasovi publike i na taj način će se izbeći nejasnoće u tumačenju tabele.”

Inače, Neda Ukraden je bila toliko revoltirana ovim gafom da je odmah napustila studio, ne dočekavši kraj polufinalne emisije, a kasnije je izjavila i da ne namerava da bude gost u finalu showa.


Loading...
2 komentara

2 Comments

  1. Naninanaj

    24/12/2014 at 9:13 pm

    Prosle godine su bili extra. ove su ga uprskali…greska za greskom, skandal za skandalom…vidi se da se vecina pevaca I ne pripremi kako treba….npr. imaju plejbek ili im faca nije kako treba, ne lici na imitovanog, ili se peckaju I bockaju u studiju…voditelj je ove sezone jos gori nego prosle, harizma mu je nula, pa Kilibarda drzi sve. Mislim da se ne trude dovoljno svi da show bude kako treba. Npr. cilj svake emisije je human, ali se oni pokrvise za glavnu nagradu.

  2. watt

    24/12/2014 at 9:24 pm

    Ja ne znam kako je Nenad Okanović prošao, svaki zadatak je upropastio od Nicki Minaj do Kurt Cobain-a.

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To Top