Prati nas

Produkcija ubacuje nove ukućane: Nećete verovati ko ulazi u Parove!

Produkcija ubacuje nove ukućane: Nećete verovati ko ulazi u Parove!

Sodoma i Gomora dobija nove aktere!

Sodoma i Gomora dobija nove aktere!

Rijaliti program Parovi na nacionalnoj televiziji Happy malo koga je ostavio ravnodušnim i svakodnevno se iznose kritike sa svih strana na račun nemoralnih sadržaja koje ovaj šou promoviše.

I dok se s jedne strane uglavnom svi pitaju zašto nadležni organi ne reaguju i sankcionišu ovakav program, produkcija se vodi već dobro oprobanim receptom: biraju se konfliktne ličnosti, jasnim stavkama u ugovoru obećavaju za skidanje, seks ili tuču pred kamerama zarad većeg honorara, s vremena na vreme ubacuju se gosti koji treba da izazovu konflikt i da nestanu, često se pravi kafanska atmosfera među učesnicima.

“Najviše se gledaju seks, svađe i golotinja. Naravno da ćemo tražiti ljude koji će se bez problema skinuti i koji traže kavgu. Nekada se pišu i scenarija za učesnike. Damo im podstrek za akciju, a oni nastavljaju sami. Što više ispada imaju učesnici, imaće i više novca”, kaže izvor iz produkcijske kuće koja je radila rijaliti.

A razvrat i sramno ponašanje pred kamerama ima i svoju tarifu, pa se tako seks plaća 2.000 evra, tuče 1.500, a svađe 1.000. I dok su ranije za skidanje učesnici rijalitija dobijali po 500 evra, danas to poluanonimne starlete, odnosno pevačice kako sve one same sebe nazivaju, rade besplatno kad god im se ukaže prilika.

Produkcija rijalitija je takođe, zbog kako kažu “ogromne gledanosti”,  odlučila da u vilu ubaci još neke poznate pevače starije garde,  jer se možda Lepa Lukić i Bora Drljača  nisu pokazali kao dovoljno veliki skandal majstori.

“Tim razgovara sa Vesnom Zmijanac, Nadom Topčagić, dok su pregovori sa Zoranom Kalezićem i Acom Stanimirovićem iz Amadeus benda konkretniji”, saznajemo u produkciji Happy televizije. Inače, šuška se da je među sigurnim novim učesnicima pevačica Mina Kostić, inače bivša supruga Igora X, koja jse već oprobala u rijalitijima, učešćem na Farmi, gde se plasirala u top 3 finalista.

Videćemo ko će se on njih pridružiti kolegama, starletama i ostalim anonimnim likovima u luksuznoj vili i boriti za nagradu od 80.000 hiljada evra.


Loading...
4 komentara

4 Comments

 1. MM

  27/03/2015 at 6:24 pm

  Oce Vesna Zmijanac da udje, boli je pi*ka

 2. sv

  31/03/2015 at 3:50 am

  ubacite nekog zgodnog frajera

 3. milos

  30/04/2015 at 1:42 am

  nemam reci

 4. ana

  05/03/2016 at 9:13 pm

  Vesna Zmijanac je u Farmi, toliko o tome.

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To Top