Prati nas

Progovorila ljubavnica muža Khloe Kardashian

Hot!

Progovorila ljubavnica muža Khloe Kardashian

Lamar i Khloe iz perioda kad su bili srećni

Brak rijaliti zvezde Khloe Kardashian i njenog muža, košarkaša Lamara Odoma već mesecima je u krizi. Sada se oglasila žena koja tvrdi da je šest nedelja bila u vezi sa njim.

Polina Polonsky izjavila je da je bila u vezi sa Lamarom, jer je mislila da je ostavio Khloe. ”Imala sam utisak da je ostavio Khloe i da zato živi u hotelu. Ponašao se potpuno dostupno i definitivno smo imali uzajamnu privlačnost, izjavila je Polina i dodala da Khloe nije bilo potrebno puno vremena da sazna za njihovu vezu.

Sve se ovo dešavalo krajem juna kada su svetski tabloidi bili puni spekulacija o Odomovoj prevari, što je porodica Kardashian pokušala da izignoriše. Nakon što je saznala, Khloe je navodno sa majkom Kris otkrila gde živi Polina i provalila joj u stan.

Oglasila se i bivša devojka Krisa Humphriesa, koji je bio u kratkom braku sa Kim Kardashian, Myla Sinanaj. Ona kaže da je najnovije informacije o Lamaru ne iznenađuju, pošto joj se košarkaš nabacivao dok je bio najsrećniji sa Khloe: ”Lamar mi se nabacivao dok je bio sa Khloe u braku. To je bilo pre nego što sam bila sa Krisom. Bila sam u njujorškom klubu Jay-Zija i Lamarov agent mi je samo dostavio karticu sa njegovim telefonom. Nikada nisam odgovorila na to, ali me ne iznenađuju njegove priče o prevari.”.

D. J. / Tracara.com


Loading...
7 komentara

7 Comments

 1. Hana

  08/08/2013 at 5:13 pm

  Ne verujem!!!

 2. sara

  08/08/2013 at 5:38 pm

  Udružile se dve “ljubavnice”.Sta reći…

 3. nevermind

  08/08/2013 at 6:12 pm

  Čista laz.

 4. Queen B !

  08/08/2013 at 6:28 pm

  Zao mi Kloe … nadam se da ovo nije istina.

 5. sarah

  08/08/2013 at 6:35 pm

  Kako mi je smesno kada ljudi pisu nije istina itd kaoda znaju :D Ja takode ne verujem jer mi on tako ne deluje od ovo malo sto smo ga ledali u njihovim emisijama..alii ni muza sopstvenog ne znate dovoljno dobro kada je to u pitanju a kamoli njega.

 6. MARKO

  09/08/2013 at 2:49 am

  pa kol’ko godina ima kad je tek sad progovorila ..

 7. vitamin c serum

  20/06/2015 at 7:13 pm

  click here for the best organic vitamin c serum info available

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To Top