Prati nas

Progovorila rasturačica braka Eve Longorije i Tonija Parkera!

Vesti

Progovorila rasturačica braka Eve Longorije i Tonija Parkera!

Erin Beri, koju su mediji optužili za raspad braka prelepe glumice Eve Longorije i njenog sada već bivšeg supruga Tonija Parkera, odlučila je da kaže svetu šta ima! U njenom saopštenju za javnost stoji kako ona nema vremena za tuđe muževe.

“Nisam imala aferu s Tonijem Parkerom i nisam ga “proganjala”. Nažalost, s obzirom na to da se u isto vreme razvodimo, mediji su nas povezali zbog našeg prijateljstva. Moje prijateljstvo s Tonijem Parkerom nije imalo nikakve veze s krajem mog braka. Razvod je dovoljno bolan i bez drame koja je stvorena glasinama o našoj aferi. Sve je to prilično naivno, smešno i potpuno lažno”, izjavila je Erin!

Podsećanja radi, Eva Longorija zatražila je razvod kada je pročitala stotine SMS poruka druge žene u mobilnom telefonu svog supruga!

“Ljudi koji me ne poznaju spojili su me s Parkerom. Dobila sam stotine mailova i poziva od prijatelja koji me znaju i podržavaju. Jako sam zauzeta svojom decom i studijama prava, tako da je žalosno što i sad moram izdvajati vreme pravdajući se”, saopštila je Erin. Ona objašnjava kako je morala da progovori, budući da se ćutanje uglavnom tumači kao odobravanje!

Izvor: Index.hr


Loading...
3 komentara

3 Comments

 1. dosta hrvatstine

  03. 12. 2010. at 13:02

  Tvoj sajt mi se mnogo svidja, ali kao i drugi pravis male “greske u koracima” kopirajuci vesti sa hrvatskih sajtova, ovoga puta je index u pitanju. Samo te molim da ispravis te male sitne razlike izmedju hrvatskog i srpskog jezika. Veliki pozdrav!

 2. ~Lola~

  03. 12. 2010. at 16:04

  nikada nije krivica na drugoj zeni, nego krivicu treba traziti izmedju supruznika. ako u braku nesto ne stima, partneri se okrecu trecoj osobi. kada je u braku sve ok, nikoga oko sebe ni ne primecuju.

 3. Mira

  03. 12. 2010. at 17:00

  Razlika u godinama je verovatno ucinila svoje. On je bio premlad kad su se vencali, a i sad je.

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top